Xperia Z5 Premium szerviz - Árlista

Xperia Z5 Premium kijelző csere

Xperia Z5 Premium kijelző csere

Az Xperia Z5 Premium kijelzőjét ajánlott cserélni, ha karcos. Amennyiben törött, kötelezőnek mondható, mivel mindennapi használatot nagyban megnehezíti, sőt egy-egy rossz mozdulat során akár az ujjaidat is megvághatja.
Xperia Z5 Premium akkumulátor csere

Xperia Z5 Premium akkumulátor csere

A telefon legidegesítőbb problémája, ha elfárad az akkumulátora. Ilyenkor gyorsan merül, hirtelen kikapcsol, többször újraindul. Szerencsére könnyen megoldható a probléma, szakértő kollégáink pár órán belül új életet varázsolnak a készülékedbe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia Z5 Premium hátlap csere

Xperia Z5 Premium hátlap csere

Az Xperia Z5 Premium törött, karcos hátlapja legtöbbször csak apróbb kellemetlenséggel jár. Hiszik ezt a legtöbben, pedig nem így van. A törött hátlap alatt az alkatrészek sérülhetnek, egy értékesítés során pedig súlyos tízezrekkel csökkenti a telefonod értékét. Lehetőségedben áll egy új, tökéletes állapotú hátlapot ültetni a készülékedre.
Xperia Z5 Premium bekapcsoló szalagkábel csere

Xperia Z5 Premium bekapcsoló szalagkábel csere

Habár valószínűleg nem sok mindent mond egy átlagfelhasználónak a “bekapcsoló szalagkábel”, tudnod kell, az egyik legfontosabb alkatrész a készülékedben. Ha tönkremegy, nem tudod majd használni a telefonod. Szervizeinkben raktáraink töltöttek, munkatársaink legtöbb esetben azonnal javítják a telefonod.
Szervizeinkben vállaljuk az Xperia Z5 Premium készülékek széleskörű javítását. Leggyakoribb munkafolyamataink a Z5 Premium kijelző-, hátlap-, és akkumulátor cseréje, ugyanakkor raktáraink feltöltöttek a Sony telefonok perifériáinak sokaságával, így gyakran a legváratlanabb meghibásodásokat is orvosolni tudjuk, ráadásul szinte azonnal. Szerviztechnikus kollégáink több száz Sony telefont szereltek, ismerik minden egyes négyzetmilliméterét az Xperia Z5 Premiumnak.