Xperia Z5 szerviz - Árlista

Xperia Z5 kijelző csere

Xperia Z5 kijelző csere

A Sony Xperia Z5 kijelzője egy érintőüvegből + LCD-ből áll, de mivel a két modul egybe van építve, ezért külön-külön történő javításuk nem lehetséges, így ha valamelyik komponens sérül, a teljes kijelző cseréje szükséges.
Xperia Z5 akkumulátor csere

Xperia Z5 akkumulátor csere

A Sony Xperia Z5 akkumulátor cseréje akkor válik indokolttá, ha a készülék a megszokottnál gyorsabban merül, egyáltalán nem működőképes, ha nincs hálózati adapterre csatlakoztatva, vagy ha csak a 10-30%-os töltöttségi szintet tudja elérni.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Xperia Z5 USB csatlakozó csere

Xperia Z5 USB csatlakozó csere

Általában akkor hibásodik meg az Xperia Z5 USB csatlakozója, ha nedvesség vagy szennyeződés éri. Az ultrahangos tisztítás megoldás nyújthat, ha nem segít, akkor az Xperia Z5 USB csatlakozó csere szükséges.
Xperia Z5 hátlap csere

Xperia Z5 hátlap csere

Bár a hátlap elsősorban esztétikai szerepet tölt be, de a megrepedt, törött darabok sérüléseket is okozhatnak, ezért ha egy komolyabb ütés következtében sérül az Xperia Z5 hátlapja, javasolt minél hamarabb cserélni a hibás alkatrészt.
Xperia porvédő-fülek

Xperia porvédő-fülek

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.
Xperia Z5 bekapcsoló szalagkábel csere

Xperia Z5 bekapcsoló szalagkábel csere

Ha nem reagál az Xperia Z5 a bekapcsoló gomb vagy a hangerő szabályzó gombok megnyomására, akkor valószínű, hogy a bekapcsoló és hangerő szabályzó gombok szalagkábel cseréjére van szükség.
Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere

Ha nem hallható az Xperia Z5 fülhallgatóján keresztül az elindított audio vagy médiafájl, akkor valószínű, hogy meghibásodott a csatlakozó, ezért az Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere szükséges.  
Xperia Z5 mikrofon csere

Xperia Z5 mikrofon csere

A Sony Xperia Z5 mikrofon csere akkor szükséges, ha telefonbeszélgetéskor egyáltalán nem hall minket a vonal túlsó oldalán lévő beszélgetőtársunk. Ilyenkor valószínű, hogy meghibásodott az alkatrész.
Xperia Z5 beszéd hangszóró csere

Xperia Z5 beszéd hangszóró csere

A Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró csere akkor indokolt, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszóróján keresztül megfelelően hallható.
Xperia Z5 csengő hangszóró csere

Xperia Z5 csengő hangszóró csere

Általában akkor szükséges a Sony Xperia Z5 csengő hangszóró csere, ha az értesítő hangjelzések és különböző hanganyagok egyáltalán nem vagy csak rossz minőségben hallhatóak a készülék alsó hangszóróján keresztül.
Xperia Z5 előlapi kamera csere

Xperia Z5 előlapi kamera csere

Akkor indokolt a Sony Xperia Z5 előlapi kamera csere, ha a vele készített képek rossz minőségűek, életlenek vagy homályosak és ha az alkatrész újra szoftverezése nem orvosolja a problémát.
Xperia Z5 hátlapi kamera csere

Xperia Z5 hátlapi kamera csere

Ha a hátlapi kamerával készített képek életlenek, foltosak, vagy homályosak, akkor valószínű, hogy meghibásodott a hátlapi kamera. Általában ilyenkor a Sony Xperia Z5 hátlapi kamera csere segíthet.
A Sony igazán nagyot dobott azzal, hogy kiszolgálta piacát egy oly régóta áhított vízálló okostelefonnal. Bár ezt a kijelentést érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis ilyen tekintetben a vízálló Sony Xperia Z5 sem teljes mértékben állja a sarat - vagy a vizet. Előfordulhat például, hogy a vízhatlanságért is felelős porvédő fülek elkopnak, kevésbé zárnak és ilyenkor ezen apró alkatrészek cseréje szükségeltetik, máskülönben a készülék akár teljes mértékben elveszítheti vízállóságát. További probléma a készülékkel, hogy az Xperia Z5 kijelző rendkívül vékony és finom kialakítású, melyet a gyári ragasztás mondhatni tökéletes megfog - bár akadnak kivételek, - de egy kijelző cserét követően előfordulhat, hogy az Xperia Z5 kijelző elválik a kerettől. Viszonylag gyakori az Xperia Z5 akkumulátor csere, hiszen az alkatrész bár önmagában rendkívül sokáig bírja egyetlen töltéssel, a telep élettartamideje meglehetősen rövid, így a cseréje akár 1-1,5 éven belül indokolttá válhat.