UAG Monarch iPhone X tok iPhone X

13.990,- Ft
Válassz típust!
Carbon Fibre
Graphite/Black
Midnight/Black
Platinum/Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az UAG Monarch az egyik legerősebb törésálló iPhone X tok, amivel eddig találkoztunk. Kíváncsi vagy, hogy miben különbözik az átlagos tokoktól? Az 5 rétegű védelemből és sajátos felépítéséből fakadóan a tok kétszeres katonai töréstesztnek is megfelelt. Ez nagyjából olyan, mintha a készülékedre helyeznél egy golyóálló mellényt.

A Monarch is követi az UAG gyártó bevált és megszeretett stílusjegyeit. Ebbe beletartozik a megemelt perem, ami kizárja, hogy ejtés során az iPhone X kijelzője érje elsőre a földet, megkímélve téged a több mint 200 000 forintos kártól. Gyakorlatilag az UAG Monarch minimálisra csökkenti a telefon hibásodásának esélyét. A tok használat során nem nyúlik el, nem színeződik be, és kicsit sem enged el a tartásából. Ha valódi UAG élményre vágysz, ezt a tokot válaszd!

A vastagabb borítású, egyaránt nagyobb védelmet nyújtó tokok zavarhatják a készülék vezeték nélküli töltését. Az UAG figyelemmel tartotta ezt a problémát, így a Monarch-ban gond nélkül működik a vezeték nélküli töltés. Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, mely tokok gátolják a készüléked használatát.

  • Összesen 5 rétegből felépülő, acélbiztos védelmet nyújtó törésálló iPhone X tok
  • Erőteljes külső borítás, lágy-puha belső
  • Vízlepergető és csúszásgátló bevonat
  • Vezeték nélküli töltés, és Apple Pay kompatibilis
  • A tok mellé kötelező kiegészítőként javaslunk egy karcálló iPhone X kijelzővédő üvegfóliát
  • Kompatibilis: iPhone X