iPad Air 2 szerviz - Árlista

iPad Air 2 kijelző csere

iPad Air 2 kijelző csere

Könnyen megsérülhet az iPad Air 2 kijelzője, aminek következtében érzéketlenné válhat a tapintásra, és rosszabb esetben még be is törhet. Ilyenkor azonnali cserére van szükség. A munkálat 60 perces, ragasztás esetén egy nap. 
iPad Air 2 akkumulátor csere

iPad Air 2 akkumulátor csere

Idővel minden elektronikai készülék energiatelepe meghibásodik vagy veszít üzemidejéből. Tapasztalataink szerint 1,5-2 évig tökéletesen működnek az alkatrészek, ezt követően azonban rohamos teljesítménycsökkenésen mennek keresztül, ami elkerülhetetlenné teszi az iPad Air 2 akkumulátor cseréjét.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Air 2 töltő csatlakozó csere

iPad Air 2 töltő csatlakozó csere

A készülék Lightning csatlakozójának leggyakrabban előforduló meghibásodása, az alkatrész beázása. Ilyen esetekben ugyanis a dock csatlakozó rozsdásodhat, aminek következtében gyakorlatilag teljes mértékben funkcióját veszti. Viszonylag sűrűn előfordul tovább, hogy a csatlakozót a porosodás teszi tönkre.
iPad Air 2 hátlap csere

iPad Air 2 hátlap csere

Az alkatrész cseréje szinte kizárólag egyetlen okra vezethető vissza, ez pedig a készülék leejtése vagy ütődése. Ilyenkor ugyanis általában megreped vagy eltörik az iPad Air 2 hátlap. Javítása igen bonyolult és hosszadalmas szerviz folyamat, melynek elvégzését kizárólag tapasztalt szervizesekre bízhatjuk.
iPad Air 2 hangerő szalagkábel csere

iPad Air 2 hangerő szalagkábel csere

Az iPad Air 2 szalagkábelének meghibásodására utal, ha a készülék némító gombja nehezen, vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra. A probléma jele lehet, ha a gomb kattogó hangot ad ki, illetve olyan érzetet kelt, mintha be lenne törve.
iPad Air 2 bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Air 2 bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPad Air 2 bekapcsoló gombjának meghibásodása esetén az alkatrész esetleg nem reagál a nyomásra, érintésre, időnként előfordulhat, hogy beesettnek érezzük. Ha az eszköz nem kapcsol be, győződjünk meg arról, hogy fel van töltve. Ha a probléma továbbra is fennáll, a táblagép felső szalagkábele hibásodott meg, az alkatrész cseréje megoldást jelent a problémára.
iPad Air 2 csengő hangszóró csere

iPad Air 2 csengő hangszóró csere

Semmi sem hallható az eszköz beépített hangszórójából? Esetleg hallható a hang, de az torz, tompa vagy recsegő? Esetenként egy alapos tisztítás képes megoldani ezeket a hibajeleket, ha azonban ez nem segít, nagy valószínűséggel az iPad Air 2 csengőhangszóró csere válik szükségessé. Mielőtt azonban szervizbe vinnéd az eszközt, bizonyosodj meg, hogy nem a beállításokkal van probléma!
iPad Air 2 hátlapi kamera csere

iPad Air 2 hátlapi kamera csere

Az alkatrész meghibásodására utaló jel lehet, ha az azzal készített fotók homályosak vagy különböző színfoltok jelennek meg rajta. Ilyen esetekben érdemes egy alapos tisztítást vagy egy szoftverfrissítést végrehajtani, ha azonban ezek sem oldják meg a problémát, az iPad Air 2 kamera csere válik szükségessé.
iPad Air 2 előlapi kamera csere

iPad Air 2 előlapi kamera csere

Az eszköz előlapi kamerája egy szelfizésre és videó beszélgetések lebonyolítására tökéletesen alkalmas alkatrész. Viszonylag ritkán hibásodik meg, azonban, ha mégis elromlik, könnyedén kiszűrhető hibajeleket produkál. Ilyen iPad Air 2 előlapi kamera cserére utal jel többek között a homályos vagy foltos fotók, illetve a nem működő vaku.
iPad Air 2 home gomb csere

iPad Air 2 home gomb csere

Az iPad Air 2 home gomb cseréjét kell végrehajtani, ha a készülék előlapján található vezérlőgomb erős nyomásra sem reagál, esetleg nagyobb ütődés hatására betört. Raktárkészleteink feltöltöttek, szakértő kollégáink legtöbb esetben még aznap cserélik az iPad Air 2 home gombját.
Az Apple közkedvelt táblagépe, az iPad Air 2 szerviz folyamatait is a lehető leggyorsabban, megbízható, külföldi beszállító partnereink minőségi alkatrészeinek felhasználásával végezzük el. Tapasztalataink szerint sokszor az táblagép bekapcsoló szalagkábele hibásodik meg. Ilyen esetekben az táblagép bekapcsoló gombja nem reagál a nyomásra, érintésre vagy a gomb beesettség érzetét kelti. A legjellemzőbb iPad Air 2 javítás továbbra is a kijelző cseréje. A kijelző csere abban az esetben indokolt, ha valamilyen sérülés - pl.: leejtés, erős ütés - alkalmával az eszköz kijelzője megreped, betörik. Az iPad Air 2 szerviz folyamatai általában 1-3 órát vesznek igénybe, legrosszabb esetben - például, ha az iPad Air 2 kijelzőt ragasztani kell - a javítás akár egy napot is igénybe vehet. Látványszervizeinkben törekszünk arra, hogy az eszközök javítási procedúrája a lehető leggyorsabban végbemenjen, hogy ügyfeleink ne szenvedjék hiányát készülékeiknek.