iPad mini 4 szerviz - Árlista

iPad mini 4 akkumulátor csere

iPad mini 4 akkumulátor csere

Az iPad mini 4 akkumulátor cseréje javasolt, ha a készüléked túl gyorsan lemerül, esetleg minden előjel nélkül váratlanul kikapcsol, újraindul, legrosszabb esetben el sem indul. Ha gyors és megbízható szervizt keresel, ahol minőségi alkatrészt építenek a készülékedbe, válassz minket!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad mini 4 dock csatlakozó csere

iPad mini 4 dock csatlakozó csere

Az iPad mini 4 dock csatlakozójának cseréje indokolt, ha töltőre csatlakoztatva, nem veszi fel a kellő mennyiségű töltést az iPad. Ha érezhetően rázkódik, lötyög a Lightning kábel, elmozdulhatott, eltörhetett a dock csatlakozó.
iPad mini 4 hátlap csere

iPad mini 4 hátlap csere

Az iPad mini 4 hátlapjának cseréjét javasoljuk, ha a készülék hátoldalán olyan mély karcolódások találhatóak, amelyek felsérthetik a használó ujját. A törött, illetve domborodó hátlap akkumulátor hibákra utalhat, ami miatt ilyen esetekben azonnal szervizbe kell szállítani a készüléket.
iPad mini 4 fülhallgató szalagkábel csere

iPad mini 4 fülhallgató szalagkábel csere

Abban az esetben szükséges az iPad 4 mini fülhallgató szalagkábelének cseréje, ha csatlakoztatás után nem ismeri fel a készülék a fülhallgatót. Ugyanakkor az alkatrész hibájára utaló jel az is, ha a fülhallgatót mozgatva recsegő hangot hallat.
iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

Az iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked képtelen felcsatlakozni a különböző Wi-Fi hálózatokra, és Bluetooth kapcsolatot sem képes létrehozni egy arra alkalmas eszközzel.
iPad mini 4 bekapcsoló flex csere

iPad mini 4 bekapcsoló flex csere

Az iPad mini 4 bekapcsoló flex cserére szorul, ha a készülék bekapcsoló gombja erős nyomásra sem reagál semmit. Előfordulhat, hogy nagyobb esések következtében betört, ilyenkor kattogó hangot hallat.
Leggyakoribb szervizelési eljárásaink közé tartozik az iPad Mini 4 kijelzőjének cseréje. Ez nem véletlen, hiszen a legkönnyebben törhető alkatrésze a készüléknek. Természetesen nagyobb esések alkalmával, amikor komolyabb erőhatás éri az iPad minit, rongálódhatnak a belső alkatrészei, mint a Jack csatlakozó szalagkábele, kamerák, de még az alaplap is. Ha esős időben, vagy párás szobában használod, szembesülhetsz a beázás problémájával is, amit ultrahangos tisztítással orvosolunk. Üzleteinken gyorsan és megbízhatóan javítunk, ráadásul a munkánkat akár szemmel is végigkísérheted, egy forró kávét szürcsölve.