iPad Pro szerviz - Árlista

iPad Pro kijelző csere

iPad Pro kijelző csere

9,7" - 99.990 Ft | 12,9" - 117.990 Ft
Az iPad Pro kijelzője sérülés következtében érzéketlenné válhat az érintésre, tapintásra, rosszabb esetben egy erőteljes ütés során be is törhet. Ilyenkor a kijelző azonnal cseréje szükségeltetik. Bár a kijelző javítása általában egy órán belül megvan, ragasztás esetén egy napot is igénybe vehet a munkafolyamat.
iPad Pro akkumulátor csere

iPad Pro akkumulátor csere

Az idő múlásával sajnos az egyik leggyakoribb, szinte elkerülhetetlen probléma minden elektronikai eszköz esetében az akkumulátor meghibásodása. Ha szerencsénk van, akár 2 évig is tökéletesen működhet készülékünk, előbb-utóbb azonban rohamosan csökkenni kezd a teljesítménye, ilyenkor válik szükségessé az iPad Pro akkumulátor cseréje.
iPad Pro töltő csatlakozó csere

iPad Pro töltő csatlakozó csere

Az iPad Pro töltő csatlakozó meghibásodásának leggyakoribb oka az alkatrész beázása, melynek következtében lényegében teljes mértékben elveszítheti funkcióját. De az is előfordulhat, hogy porosodás miatt hibásodik meg a csatlakozó.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Pro hátlap csere

iPad Pro hátlap csere

Ha az iPad Pro hátlap cseréjére kerül sor, annak leggyakoribb oka, hogy az alkatrész eltört vagy megrepedt a készüléket ért erőteljes ütés következtében. Mivel a művelethez a készülék szinte teljes kiürítése szükséges, ezért az iPad hátlapjának cseréje, majdnem a legmagasabb szerviznehézségi pontszámot kapta tőlünk.
iPad Pro bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Pro bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPad Pro bekapcsoló gombjának meghibásodásával akkor állunk szemben, ha az alkatrész semmilyen érintésre, nyomásra nem reagál, esetleg beesettnek érezzük. Ha nem tudjuk bekapcsolni a tabletet, annak nagy valószínűséggel a felső szalagkábel meghibásodása lesz az oka, ebben az esetben pedig az alkatrész cseréje az egyetlen megoldás. Mielőtt a legrosszabbra gondolnánk, ellenőrizzük, hogy fel van e töltve a készülék.
iPad Pro csengő hangszóró csere

iPad Pro csengő hangszóró csere

Az iPad hangszórójából kiszűrődő torz, recsegő hangok, esetleg a készülék teljes némasága filmnézés vagy zenehallgatás közben, a meghibásodott csengő hangszóró leggyakoribb típushibái. Sok esetben egy alapos tisztítás is megoldást jelenthet, ha viszont a probléma továbbra is fennáll, akkor az iPad Pro csengő hangszóró csere elkerülhetetlenné válik. Fontos, hogy először mindig ellenőrizzük a beállításokat is, mert bizonyos esetekben ott rejtőzhet a baj forrása.
iPad Pro előlapi kamera csere

iPad Pro előlapi kamera csere

Az iPad Pro előlapi kamerája 1.2 megapixeles fényképek készítésére alkalmas, valamint videó beszélgetések alkalmával is nagy hasznát vehetjük. Az alkatrész előnye, hogy viszonylag ritkán hibásodik meg, viszont ha mégis elromlik jól észrevehető hibajeleket produkál, ami leggyakrabban homályos fotók vagy nem működő vaku képében jelenik meg.
iPad Pro hátlapi kamera csere

iPad Pro hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodásának legnyilvánvalóbb jele, ha a tablet rossz minőségű, homályos, színfoltos képeket készít. Sok esetben a szervizben történő alapos tisztítás, vagy egy szoftverfrissítés is megoldhatja a problémát, de ha egyik módszer sem válik be, akkor nagy valószínűséggel cserélni kell az iPad Pro hátlapi kameráját.
A novemberben megjelenő iPad Pro kijelzője 12,9 hüvelykes, 2732x2048 felbontásával valóban hatalmas. Gondoljunk bele, hogy a táblagép megjelenítőjének mérete megegyezik MacBook Pro 13"-os kijelzőjének méretével. Ennek értelmében arra számítunk, hogy a leggyakoribb - és valószínűleg a legkorábban esedékes - iPad Pro javítás a kijelző csere lesz. Egy ekkora felületet megóvni a különböző jellegű ütésektől és leejtésektől kifejezetten nehéz feladat, különösen azért, mert az eszköz mindössze 721 grammot nyom és 6,9 mm vastag. Az idő múltával valószínűleg egyre gyakoribb eset lesz az iPad Pro akkumulátorának meghibásodása, illetve a különböző csatlakozók (dock-csatlakozó, fülhallgató csatlakozó és szalagkábel) üzemzavara. Mindenesetre, legyen szó bármilyen meghibásodásról, iPad Pro szervizünkben felkészülten várjuk ügyfeleinket, akik a bevizsgálás, illetve a javítás ideje alatt egy kellemes kávét is fogyaszthatnak.