iPad Pro 12,9 (2015) szerviz - Árlista

iPad Pro 12,9 (2015) kijelző csere

iPad Pro 12,9 (2015) kijelző csere

Az iPad Pro 12,9" (2015) kijelzője sérülés következtében érzéketlenné válhat az érintésre, tapintásra, rosszabb esetben egy erőteljes ütés során be is törhet. Ilyenkor a kijelző azonnal cseréje szükségeltetik. Bár a kijelző javítása általában egy órán belül megvan, ragasztás esetén egy napot is igénybe vehet a munkafolyamat.
iPad Pro 12,9 (2015) akkumulátor csere

iPad Pro 12,9 (2015) akkumulátor csere

Az idő múlásával sajnos az egyik leggyakoribb, szinte elkerülhetetlen probléma minden elektronikai eszköz esetében az akkumulátor meghibásodása. Ha szerencsénk van, akár 2 évig is tökéletesen működhet készülékünk, előbb-utóbb azonban rohamosan csökkenni kezd a teljesítménye, ilyenkor válik szükségessé az iPad Pro akkumulátor cseréje.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Pro 12,9 (2015) töltő csatlakozó csere

iPad Pro 12,9 (2015) töltő csatlakozó csere

Az iPad Pro töltő csatlakozó meghibásodásának leggyakoribb oka az alkatrész beázása, melynek következtében lényegében teljes mértékben elveszítheti funkcióját. De az is előfordulhat, hogy porosodás miatt hibásodik meg a csatlakozó.
iPad Pro 12,9 (2015) hátlap csere

iPad Pro 12,9 (2015) hátlap csere

Ha az iPad Pro 12,9" (2015) hátlap cseréjére kerül sor, annak leggyakoribb oka, hogy az alkatrész eltört vagy megrepedt a készüléket ért erőteljes ütés következtében. Mivel a művelethez a készülék szinte teljes kiürítése szükséges, ezért az iPad hátlapjának cseréje, majdnem a legmagasabb szerviznehézségi pontszámot kapta tőlünk.
iPad Pro 12,9 (2015) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Pro 12,9 (2015) bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPad Pro 12,9" (2015) bekapcsoló gombjának meghibásodásával akkor állunk szemben, ha az alkatrész semmilyen érintésre, nyomásra nem reagál, esetleg beesettnek érezzük. Ha nem tudjuk bekapcsolni a tabletet, annak nagy valószínűséggel a felső szalagkábel meghibásodása lesz az oka, ebben az esetben pedig az alkatrész cseréje az egyetlen megoldás. Mielőtt a legrosszabbra gondolnánk, ellenőrizzük, hogy fel van e töltve a készülék.
iPad Pro 12,9 (2015) csengő hangszóró csere

iPad Pro 12,9 (2015) csengő hangszóró csere

Az iPad Pro 12,9" (2015) hangszórójából kiszűrődő torz, recsegő hangok, esetleg a készülék teljes némasága filmnézés vagy zenehallgatás közben, a meghibásodott csengő hangszóró leggyakoribb típushibái. Sok esetben egy alapos tisztítás is megoldást jelenthet, ha viszont a probléma továbbra is fennáll, akkor az iPad Pro csengő hangszóró csere elkerülhetetlenné válik. Fontos, hogy először mindig ellenőrizzük a beállításokat is, mert bizonyos esetekben ott rejtőzhet a baj forrása.
iPad Pro 12,9 (2015) előlapi kamera csere

iPad Pro 12,9 (2015) előlapi kamera csere

Az iPad Pro 12,9" (2015) előlapi kamerája 1.2 megapixeles fényképek készítésére alkalmas, valamint videó beszélgetések alkalmával is nagy hasznát vehetjük. Az alkatrész előnye, hogy viszonylag ritkán hibásodik meg, viszont ha mégis elromlik jól észrevehető hibajeleket produkál, ami leggyakrabban homályos fotók vagy nem működő vaku képében jelenik meg.
iPad Pro 12,9 (2015) hátlapi kamera csere

iPad Pro 12,9 (2015) hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera meghibásodásának legnyilvánvalóbb jele, ha a tablet rossz minőségű, homályos, színfoltos képeket készít. Sok esetben a szervizben történő alapos tisztítás, vagy egy szoftverfrissítés is megoldhatja a problémát, de ha egyik módszer sem válik be, akkor nagy valószínűséggel cserélni kell az iPad Pro hátlapi kameráját.
A novemberben megjelenő iPad Pro kijelzője 12,9 hüvelykes, 2732x2048 felbontásával valóban hatalmas. Gondoljunk bele, hogy a táblagép megjelenítőjének mérete megegyezik MacBook Pro 13"-os kijelzőjének méretével. Ennek értelmében arra számítunk, hogy a leggyakoribb - és valószínűleg a legkorábban esedékes - iPad Pro javítás a kijelző csere lesz. Egy ekkora felületet megóvni a különböző jellegű ütésektől és leejtésektől kifejezetten nehéz feladat, különösen azért, mert az eszköz mindössze 721 grammot nyom és 6,9 mm vastag. Az idő múltával valószínűleg egyre gyakoribb eset lesz az iPad Pro akkumulátorának meghibásodása, illetve a különböző csatlakozók (dock-csatlakozó, fülhallgató csatlakozó és szalagkábel) üzemzavara. Mindenesetre, legyen szó bármilyen meghibásodásról, iPad Pro szervizünkben felkészülten várjuk ügyfeleinket, akik a bevizsgálás, illetve a javítás ideje alatt egy kellemes kávét is fogyaszthatnak.