One M7 szerviz - Árlista

One M7 akkumulátor csere

One M7 akkumulátor csere

A One M7 akkumulátora akkor szorul cserére, ha a készüléked túl gyorsan, akár pár óra alatt teljesen lemerül. Az elhasználódás során az akkumulátor púposodhat.  Amint domborodik a hátlapod, hozd el szervizünkbe a készüléked, hiszen az akkumulátor deformálódása hatással lehet a többi alkatrészre is.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
A HTC nagyot húzott. Tanulva az előző év hibájából, és az igencsak rosszul mutató eladási listákból, egy teljesen új készülékkel állt elő 2013-ban, amit HTC One M7-re névre kereszteltek. Az elődjét, a One X-et minden szempontból megelőzi, anyaghasználatát tekintve alumínium, tökéletesen egybeépítették, azaz a hátlapját sem lehet lepattintani. Gombjai nem lötyögnek, vonalai élesek és gyönyörűek. Belső hardverezésére sem panaszkodhatunk, négymagos processzora és 2 GB memóriája könnyedén elbánik a legnagyobb erőt igénylő alkalmazásokkal is. Kijelzője FULL HD felbontású 4,7 hüvelykes LED, ami szépen adja vissza a színeket, betekintési szögei is kifejezetten jónak számít. A karcolódása és horzsolódása sajnos ennek a kijelzőnek is velejárója, erősebb ütés hatására könnyedén eltörhet. A telefon nem vízálló, így vízbe ejtve azonnal ultrahangos tisztítást kell rajta végezni. Szervizünkben a legrosszabb állapotú HTC One M7 készüléket is meg tudjuk menteni.