One M8 szerviz - Árlista

One M8 kijelző csere

One M8 kijelző csere

A telefon kijelzője két részből tevődik össze, az egyik az érintőüveg, a másik az LCD. Leejtéskor vagy ütődéskor általában az érintőüveg, egy helyre összpontosuló erős nyomás hatására azonban inkább az LCD sérül. Bármely alkatrész sérüljön is, a kijelző mindkét komponensét ki kell cserélni.
One M8 akkumulátor csere

One M8 akkumulátor csere

Abban az esetben, ha HTC One M8 készülékünk akkumulátora meghibásodik, a következő hibajeleket érzékelhetjük: a telefon nem vagy csak töltési státuszban működik, illetve 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg kikapcsol. Ilyen esetekben érdemes felkeresni szervizünket!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
One M8 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere

One M8 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere

A HTC One M8 töltő csatlakozója és jack csatlakozója ugyanazon a szalagkábelen van. Leggyakoribb hibajelenségek: a készülék töltőre csatlakoztatva nem tölt, a töltő rosszabb esetben szikrát vet vagy eldeformálódott és ennek okán csatlakoztatni sem tudjuk a töltőt a telefonhoz, illetve fülhallgatónkat a jack csatlakozóhoz csatlakoztatva nem szolgáltat hangot a készülék.
One M8 hátlap csere

One M8 hátlap csere

A HTC One M8 hátlapja leginkább esztétikumként funkcionál. Sérülés esetén azonban ildomos lecserélni, hiszen a megrepedt, törött hátlap úgy a kézen, mint a készülék akkumulátorán sérüléseket ejthet. A HTC One M8 megsérülhet leejtés, illetve ütődés során.
One M8 SIM olvasó csere

One M8 SIM olvasó csere

A meghibásodott alkatrészre egyértelmű jelek utalnak. Ha a készüléked képtelen felcsatlakozni a telefonos hálózatra, illetve a szolgáltató által biztosított mobilnetet sem éri el, a SIM olvasó cseréje szükséges. Mielőtt szervizbe vinnéd a készüléked, győződj meg arról, hogy valóban ez az alkatrész-e a hibás. Ezt könnyen felmérheted akkor, ha egy másik készülékbe helyezed a SIM-kártyát.
One M8 kamera lencse csere

One M8 kamera lencse csere

A One M8 hátlapi kameráját egy kamera lencse fedi, ami megvédi a külső vékony tárgyaktól. Éppen ezért gyakran sérül az alkatrész, így egy esetleges horzsolódás, törés következtében az elkészített képek minősége romlik. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk cseréjét.
One M8 hátlapi kamera csere

One M8 hátlapi kamera csere

A cserére szoruló One M8 hátlapi kamerájával készített képek homályosak és életlenek. A meghibásodás jele lehet továbbá az is, ha a képeket sötét foltok borítják, de ez utalhat a kamera lencséjének koszolódására is, amelyet egy alapos tisztítással kiküszöbölhetünk.
A HTC One M8 egyfajta újra gondolása az első generációs One-nak. A telefon kialakítása is kifejezetten hasonlít az ihletőjére, azonban az új modell szélesebb és hosszabb lett. A készülék kijelzője egy 5 hüvelykes, 1080p Full HD kijelző, melynek képi megjelenése a Qualcomm Snapdragon 801 típusú processzornak köszönhetően egyedülállóan kidolgozott. A HTC rendkívül nagy figyelmet fordított a kamera kidolgozására. A One M8 hátlapi kamera egy úgynevezett mélységélesség-érzékelővel lett ellátva, melynek segítségével kiválaszthatjuk, hogy a háttér vagy az előtér legyen fókuszban. A készülék előlapi kamerája pedig hangvezérlő egységgel lett felszerelve, az egyszerűbb selfiek elkészítésének érdekében. Porosodás vagy beázás hatására a készülék töltő csatlakozója vagy jack csatlakozója is meghibásodhat, ilyen esetekben javasolt a telefon ultrahangos tisztítása, mielőtt elvégeznénk a HTC One M8 javítását Valamint előfordulhat, hogy a rengeteg fotó és portré készítésének okán a HTC One M8 akkumulátor cseréje esedékessé válik. Legyen bármilyen problémája is a készülékének, HTC One M8 szervizeinkben a javítások 90%-át a helyszínen, azonnal elvégezzük.