One M9 szerviz - Árlista

One M9 kijelző csere

One M9 kijelző csere

Telefonunk kijelzője általában bizonyos mechanikai behatás következményében sérül meg. Ha leejtjük, hozzáütjük valamihez, illetve erős nyomásnak tesszük ki, a kijelző megrepedhet, eltörhet. A HTC One M9 kijelzője két részből áll, egy érintőüvegből és egy LCD-ből. Bármelyik alkatrész rongálódjon is meg, a kijelző mindkét összetevőjét cserélnünk kell.
One M9 akkumulátor csere

One M9 akkumulátor csere

A HTC One M9 akkumulátor meghibásodás esetén 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintet nem képes felvenni, illetve ebben a tartományban a készülék kikapcsol. További akkumulátor fáradtságra utalhat, ha készülékünk extrém gyorsan merül le, illetve ha nincs hálózatra vagy számítógépre csatlakoztatva, be sem kapcsol. Ilyen esetekben érdemes a HTC One M9 akkumulátor cseréjét végrehajtani.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
One M9 hátlap csere

One M9 hátlap csere

Kevesebb dolog rontja jobban a telefon használatának élményét a törött hátlapnál. Eleinte csak kényelmetlen, majd frusztráló. Ha rájössz, mennyit veszít a telefon az értékéből, akkor pedig eldöntöd, cseréltetned kell. Hozd szervizünkbe a készüléked, szakértő kollégáink vállalják a HTC One M9 hátlap cseréjét.
One M9 kamera lencse csere

One M9 kamera lencse csere

Nem lehet azzal vitatkozni, hogy a telefonok egyik legfontosabb alkatrésze a hátlapi kamera. Ennek védelmére szolgál a lencse, ami megakadályozza, hogy ütődés esetén összetörjön, akár önfeláldozással. Szervizeinkben lehetőségedben áll a HTC One M9 hátlapi kamera lencséjét cseréltetni.
One M9 bekapcsoló szalagkábel csere

One M9 bekapcsoló szalagkábel csere

Kívülről nem látszik, sokan nem is tudnak a szalagkábel létezéséről, mégis az egyik legfontosabb alkatrész a készülékben. Sérülésének eredményeképpen gyakorlatilag használatatlanná válik a telefont. Szervizeinkben raktárainkat mindig feltöltöttek, szakértő kollégáink magabiztos munkával vállalják az alkatrész cseréjét.
One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere

One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere

A One M9 töltő és jack csatlakozó moduljának meghibásodására utaló jel, ha a telefon töltőre csatlakozva nem tölt, vagy nem veszi fel a kellő töltésmennyiséget. Gyakorta előforduló hibajel, ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgató recsegve, illetve torz hangon szól.
A HTC One M9 a biztonságra építve nem sokat változott elődmodelljéhez mérten. Ez természetesen a készülék nem minden alkatrészéről mondható el. Hogy a legnagyobb változást említsük, a gyártó az elődmodellben található kamerát egy 20 megapixeles alkatrészre cserélte, mely tovább erősíti a HTC mobilfotózásban elfoglalt előkelő helyét. A One M9 hátlapja a gyártótól már megszokott, úgynevezett unibody hátlap, mely megfelelően illeszkedik a kézbe, így csökkentve a készülék leejtésének veszélyét. Ettől függetlenül azonban továbbra is gyakori HTC javítás a készülék leejtése vagy ütődése során keletkezett kijelző meghibásodás miatt esedékes kijelző csere. A telefon kijelzője egyébként egy 5 hüvelykes, 1920x1080 felbontású Super LCD 3 kijelzőből és egy  Corning Gorilla Glass 4.0 érintőüvegből tevődik össze. A HTC One M9 kijelző cseréje - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - kizárólag a két alkatrész együttes cseréjével végezhető el. Szennyeződés vagy beázást követően HTC szervizünkben azonnali jelleggel végezzük el a telefon ultrahangos tisztítását is.