One mini 2 szerviz - Árlista

Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A HTC rendkívüli hangsúlyt fektetett a One mini 2 előlapi kamerájának kialakítására. Az 5 megapixeles kamera automatikus bőrtónus javító retusáló szoftverrel rendelkezik, valamint egy visszaszámláló is helyet kapott a telefon kijelzőjén. A mini 2 kamerájának meghibásodása leggyakrabban szoftveres eredetű, azaz tényleges szerelést nem igényel. Előfordulnak azonban olyan esetek, amikor a készülék előlapi és/vagy hátlapi kamerája cserére szorul. HTC One M8 szervizeink tapasztalatai alapján az okostelefonok gyakori meghibásodási módja a szennyeződés vagy a beázás is. Ilyenkor általában a kártyaolvasók, a gombok és csatlakozók vannak veszélyben. Nincs ez másképpen a készülék micro SD foglalatával sem, mely alkatrész lehetővé teszi  az alapvetően 16 GB-os belső tárhely 128 GB-tal való bővítését. A Qualcomm Snapdragon 400 típusú processzor segítségével a telefon nemcsak hatékony, de energiatakarékos működésre képes, aminek köszönhetően a HTC One mini 2 akkumulátorának cseréje a vásárlást követő 2 évvel válik esedékessé. További gyakori HTC One mini 2 javítás a kijelző törés miatti cseréje.