One mini szerviz - Árlista

One mini kijelző csere

One mini kijelző csere

A HTC One mini kijelzője két összetevőből áll: érintőüveg és LCD. Az érintőüveg általában ütődések, leejtések hatására reped meg (pókhálósodik) vagy törik el, az LCD pedig egy adott pontra gyakorolt erős nyomás következtében repedhet be. Bármelyik alkatrész sérül is, kizárólag a teljes kijelző cseréje jelenthet megoldást a problémára, a két kijelző külön-külön ugyanis nem szerelhető.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A 2013. júliusában bemutatott HTC One mini a HTC One zsugorított párjaként érkezett a piacra azzal az elképzeléssel, hogy az Android kedvelők az ő készülékeikre térjenek át - ezt azonban egyelőre nem sikerült az elvárásaiknak megfelelően abszolválniuk. A 4,3 hüvelykes, 720p HD HTC One mini kijelző köszönhetően a vékony kávának és a telefon egyébként is ultravékony kialakításának, bizonyos mechanikai behatások következtében viszonylag egyszerűen törik. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a telefon előlapjának nagy részét a HTC kijelzője teszi ki, így a rá kifejtett erőhatás is nagyobb eséllyel tesz kárt a készülék kijelzőjében. A telefon előlapi hangszóróit és előlapi kameráját is egy elegáns, vékony fémburkolat védi a sérülésektől. Ezek az alkatrészek azonban nem csak ütés és leejtés során sérülhetnek meg. Gyakori eset, hogy a HTC One mini javítás a készülék hangszórói vagy a kamerája különböző szennyeződései vagy éppen beázás során történt meghibásodásból ered.. Ilyen esetekben a készülék ultrahangos tisztítását végezzük el HTC One mini szervizeinkben.