G3 szerviz - Árlista

G3 kijelző LCD + touch csere

G3 kijelző LCD + touch csere

Az LG G3 kijelzője legtöbb esetben mechanikai behatások (leejtés, ütődés, erős nyomás) következtében hibásodik meg. Az alkatrész két részből tevődik össze, egy érintőkijelzőből és egy LCD-ből. Bármelyik rész sérüljön is, a teljes LG G3 kijelzőt cserélni kell.
G3 akkumulátor

G3 akkumulátor

Az LG G3 akkumulátor cseréje egyszerű folyamat. Csupán le kell pattintani a telefon hátlapját és kicserélni a meghibásodott alkatrészt. Az LG G3 akkumulátor hibajelei: 10-30%-os töltöttségen kikapcsol, újraindul vagy ennél magasabb töltést fel sem vesz, ha már csak hálózati adapterrel vagy USB kábellel történő töltéskor működik, a töltés megszüntetésével kikapcsol, az LG G3 akkumulátor cseréje szükséges.
G3 micro usb szalagkábel csere

G3 micro usb szalagkábel csere

Az LG G3 Micro USB csatlakozója beázás miatt oxidossá válhat, - ilyenkor a port nem tud kapcsolatot létrehozni az aljzat és a kábel között, illetve mechanikai behatások során deformálódhat, esetleg különböző szennyeződések miatt - hibásodhat meg. A Micro USB csatlakozó felelős a töltéséért és fájlátviteléért, az alkatrészt javítása vagy cseréje minden meghibásodás esetén ajánlott.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
G3 hátlap csere

G3 hátlap csere

Különböző mechanikai behatások során LG G3 készülékünk hátlapja sérülhet. Ezen sérülések lehetnek akár elhajlások, repedések is. Ilyen esetekben az LG G3 hátlap cseréje mindenképpen ajánlott, hiszen az esztétikai romláson kívül fizikai sérüléseket is okozhat egy megrepedt hátlap.
G3 mikrofon csere

G3 mikrofon csere

Az LG G3 mikrofon hibájára utalhat, ha telefonbeszélgetéskor nem hallanak minket a vonal túlsó végén, videófelvételokor és diktáláskor a készülék nem rögzít hangot. Ha a beállításokat ellenőriztük, akkor érdemes először egy szoftverfrissítéssel próbálkozni. Ha ezek nem segítenek, akkor jöhet az LG G3 mikrofon cseréje.
G3 bekapcsoló gomb + hangerő flex kábel

G3 bekapcsoló gomb + hangerő flex kábel

Az LG G3 bekapcsoló gomb meghibásodása során nem tudjuk ki- és bekapcsolni, illetve lezárni a készüléket. Nyomás alkalmával a gombot beesettnek tűnik. Ezen a szalagkábelen található a hangerő gomb elektronikája is, így abban az esetben is az LG G3 bekapcsológomb szalagkábel cseréje javasolt, ha telefonunk nem reagál a hangerő gombok nyomására.
G3 beszédhangszóró csere

G3 beszédhangszóró csere

Amennyiben a beszédhangszóró elromlik, telefonhíváskor nem halljuk a másik felet. Amennyiben kihangosításkor az alsó hangszóró megfelelően működik, LG G3 készülékünk csengő modulját kell javítani, illetve kicserélni.
G3 hátlapi kamera csere

G3 hátlapi kamera csere

Az LG G3 hátlapi kamerájának cseréjére van szükség, ha a készülék által készített fotók homályosak, esetleg fekete foltok jelennek meg rajta. Előfordulhat, hogy fényképezéskor ki sem nyílik a blende. Ha ezen problémákra nem nyújt megoldást az újra szoftverezés, az LG G3 hátlapi kamera cseréje indokolt.
G3 csengő modul csere

G3 csengő modul csere

Amennyiben a csengőmodul elromlik, telefonhívás kihangosításakor, illetve különböző médiafájlok lejátszásakor LG G3 készülékünk nem ad ki hangot. Ha a beszédhangszóró továbbra is üzemképes, LG G3 készülékünk csengőmoduljának javításával, illetve cseréjével orvosolható a probléma.
G3 bekapcsoló gomb + hangerő modul csere

G3 bekapcsoló gomb + hangerő modul csere

A legtöbb telefonnal ellentétben az LG G3 bekapcsoló- és hangerő gombjai nem a mobil oldalán helyezkednek el, hanem a hátlapján találhatóak, ráadásul ugyanarra a modulra vannak kötve. Meghibásodásuk során ezt a modult kell cserélnünk.
Elődjét követve, a G3 készülék vezérlőgombjai is a telefon hátlapjára kerültek. Az LG G3 igyekezett elődmodelljének minden jó tulajdonságát megtartani, ezen felül pedig amiben csak lehet, előrelépni. Ennek köszönhetően a megjelenítő felület is méretbeli növekedésen ment keresztül. Köszönhetően az ultravékony kávának, az 5,5 hüvelykes kijelző az előlap 76,4%-át teszi ki. Óvatos kezelést igényel azonban ez az alkatrész ugyanis egy esetleges ütődés vagy leejtés hatására az LG G3 kijelzője könnyedén megrepedhet és ennek eredményeképpen a komplett kijelzőt cserélni kell. Jó hír azonban, hogy az LG G3 akkumulátor cseréje egyszerűbb folyamattá vált, hiszen a hátlapot és az akkumulátort is viszonylag egyszerűen eltávolíthatjuk a készülékről. Az LG duplakattintásos kioldási lehetőségének köszönhetően kevesebb esetben vesszük igénybe a G3 bekapcsoló- és kioldó gombját, így annak szalagkábele is kevesebb eséllyel hibásodik meg, hacsak a meghibásodás nem szennyeződés vagy beázás hatására keletkezett. Ilyenkor azonban a telefon ultrahangos tisztítása segít megoldani a problémát. További problémákat jelenthetnek még a kamera meghibásodása, valamint a hangszórók és szalagkábelek üzemzavara, melyeket LG G3 szervizeinkben azonnali jelleggel javítunk, a folyamat pedig a helyszínen megvárható és megtekinthető.