G4 szerviz - Árlista

G4 kijelző csere

G4 kijelző csere

Gyári kijelző 49.990 Ft | Utángyártott kijelző ára felől érdeklődj telefonon!
A G4 megjelenítőjéről is elmondható az, ami az okostelefon kijelzők legtöbbjéről általában: az érintő üveg leggyakrabban valamilyen fizikai behatás során sérül. Ezt a problémát kizárólag az LG G4 kijelző csere orvosolhatja. A repedt kijelző használata nem ajánlott, hiszen az elvághatja a használó kezét.
G4 akkumulátor csere

G4 akkumulátor csere

Ha azt tapasztalod, hogy a készüléked jóval hamarabb lemerül, mint amit eddig megszokhattál vagy rosszabb esetben a hátlap is felpúposodott, akkor javasolt az LG G4 akkumulátor csere.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
G4 hátlap csere

G4 hátlap csere

bőr: 15.990 Ft, műanyag: 11.990 Ft
Ha egy nagyobb ütődésből vagy leejtésből adódóan berepedt vagy betört a G4-es telefonod hátlapja, akkor az esztétikus megjelenés és a belső alkatrészek épsége érdekében javasoljuk az LG G4 hátlap cserét.
G4 Wi-Fi (bluetooth) IC csere

G4 Wi-Fi (bluetooth) IC csere

Az LG G4 Wifi integrált áramkör felel azért, hogy a telefon a környezetünkben fellelhető vezeték nélküli hálózatok jeleit felismerje, illetve, hogy ezekre csatlakozni is tudjon. A G4 típushibája a Wifi IC meghibásodása, ezért sok esetben nem jelentenek megoldást a különféle szoftveres hibaelhárítások, kizárólag az áramkör cseréje vagy újraforrasztása.
G4 hátlapi kamera plexi

G4 hátlapi kamera plexi

Az LG G4 kamerája előtt egy védőüveg, azaz plexi helyezkedik el. Ez könnyen sérülhet nagyobb esések, odaverődések során, de egy egyszerű vékony tárgy érintkezése is a végét veheti.
G4 előlapi kamera csere

G4 előlapi kamera csere

Akkor szükséges az LG G4 előlapi kamera csere, ha a készített képek életlenek, rossz minőségűek, és ha az alkatrész újra szoftverezése nem orvosolja a problémát.
G4 hátlapi kamera csere

G4 hátlapi kamera csere

Ha a készüléked rosszabb minőségű képeket készít, mint amit megszokhattál, érdemes újraszoftverezni vagy tisztítani azt. Ha sem a szoftverezés sem a tisztítás nem segít, javasolt az LG G4 hátlapi kamera csere.
G4 jack modul csere

G4 jack modul csere

Az LG G4 jack modul cserére akkor van szükséged, ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgatót nem ismeri fel a készülék. További problémajel lehet, ha a fülhallgató recsegve, tompán, esetleg torz hangon szólal meg. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk javítását.
G4 csengő hangszóró csere

G4 csengő hangszóró csere

Akkor szükséges az LG G4 csengő hangszóró csere, ha a készülék egyáltalán nem, vagy csak rossz minőségben tudja megszólaltatni az értesítő hangjelzéseket és a médiafájlok hanganyagait.
Az LG G4 legnagyobb újítása nem hardveres jellegű. A Dél-koreai gyártó mert nagyot álmodni és a készülék hátlapját egy vízlepergető réteggel ellátott bőrfelülettel látta el. Természetesen, azok számára, akiknek ez a megoldás nem nyerné el a tetszését, a G4 plasztik hátlappal is kapható. Az, hogy a telefon hátlapja bőr vagy plasztik anyagból készült-e, az LG G4 javítását gyakorlatilag egyáltalán nem befolyásolják. Nem maradt azonban meglepetés nélkül a készülék előlapja sem, ugyanis az LG G4 kijelzője egy hajlított 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel (QHD) felbontású Quantum IPS megjelenítő, melyet a legtöbb okostelefon esetében már megszokott Gorilla Glass 3 érintőüveg fed le. A 3000 mAh-ás LG G4 akkumulátor cseréje idővel elkerülhetetlenné válik, hiszen az akkumulátor 1,5-2 éven belül "elfárad", így nem lesz képes megfelelően működtetni az G4-et. Garancián túli LG G4 szervizünkben a beázással járó meghibásodásokat a készülék ultrahangos tisztításával orvosoljuk. Ilyen jellegű hibajelek lehetnek a készülék micro USB vagy jack csatlakozójának, illetve a vezérlő gomb szalagkábeleinek meghibásodása.