G4 szerviz - Árlista

G4 kijelző LCD + touch csere

G4 kijelző LCD + touch csere

Gyári kijelző 49.990 Ft | Utángyártott kijelző ára felől érdeklődj telefonon!
A G4 megjelenítőjéről is elmondható az, ami az okostelefon kijelzők legtöbbjéről általában: az érintő üveg leggyakrabban valamilyen fizikai behatás során sérül. Ezt a problémát kizárólag az LG G4 kijelző csere orvosolhatja. A repedt kijelző használata nem ajánlott, hiszen az elvághatja a használó kezét.
G4 akkumulátor csere

G4 akkumulátor csere

Ha azt tapasztalod, hogy a készüléked jóval hamarabb lemerül, mint amit eddig megszokhattál vagy rosszabb esetben a hátlap is felpúposodott, akkor javasolt az LG G4 akkumulátor csere.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
G4 hátlap csere

G4 hátlap csere

bőr: 15.990 Ft, műanyag: 11.990 Ft
Ha egy nagyobb ütődésből vagy leejtésből adódóan berepedt vagy betört a G4-es telefonod hátlapja, akkor az esztétikus megjelenés és a belső alkatrészek épsége érdekében javasoljuk az LG G4 hátlap cserét.
G4 Wi-Fi (bluetooth) IC csere

G4 Wi-Fi (bluetooth) IC csere

Az LG G4 Wifi integrált áramkör felel azért, hogy a telefon a környezetünkben fellelhető vezeték nélküli hálózatok jeleit felismerje, illetve, hogy ezekre csatlakozni is tudjon. A G4 típushibája a Wifi IC meghibásodása, ezért sok esetben nem jelentenek megoldást a különféle szoftveres hibaelhárítások, kizárólag az áramkör cseréje vagy újraforrasztása.
G4 előlapi kamera csere

G4 előlapi kamera csere

Akkor szükséges az LG G4 előlapi kamera csere, ha a készített képek életlenek, rossz minőségűek, és ha az alkatrész újra szoftverezése nem orvosolja a problémát.
G4 hátlapi kamera csere

G4 hátlapi kamera csere

Ha a készüléked rosszabb minőségű képeket készít, mint amit megszokhattál, érdemes újraszoftverezni vagy tisztítani azt. Ha sem a szoftverezés sem a tisztítás nem segít, javasolt az LG G4 hátlapi kamera csere.
G4 csengő hangszóró csere

G4 csengő hangszóró csere

Akkor szükséges az LG G4 csengő hangszóró csere, ha a készülék egyáltalán nem, vagy csak rossz minőségben tudja megszólaltatni az értesítő hangjelzéseket és a médiafájlok hanganyagait.
Az LG G4 legnagyobb újítása nem hardveres jellegű. A Dél-koreai gyártó mert nagyot álmodni és a készülék hátlapját egy vízlepergető réteggel ellátott bőrfelülettel látta el. Természetesen, azok számára, akiknek ez a megoldás nem nyerné el a tetszését, a G4 plasztik hátlappal is kapható. Az, hogy a telefon hátlapja bőr vagy plasztik anyagból készült-e, az LG G4 javítását gyakorlatilag egyáltalán nem befolyásolják. Nem maradt azonban meglepetés nélkül a készülék előlapja sem, ugyanis az LG G4 kijelzője egy hajlított 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel (QHD) felbontású Quantum IPS megjelenítő, melyet a legtöbb okostelefon esetében már megszokott Gorilla Glass 3 érintőüveg fed le. A 3000 mAh-ás LG G4 akkumulátor cseréje idővel elkerülhetetlenné válik, hiszen az akkumulátor 1,5-2 éven belül "elfárad", így nem lesz képes megfelelően működtetni az G4-et. Garancián túli LG G4 szervizünkben a beázással járó meghibásodásokat a készülék ultrahangos tisztításával orvosoljuk. Ilyen jellegű hibajelek lehetnek a készülék micro USB vagy jack csatlakozójának, illetve a vezérlő gomb szalagkábeleinek meghibásodása.