Nexus 4 szerviz - Árlista

Nexus 4 kijelző csere

Nexus 4 kijelző csere

Gyári kijelző 59.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft
Az LG Nexus 4 kijelzője általában leejtés, ütődés vagy erősebb nyomás hatására sérül meg. Ilyen esetekben legtöbbször az érintőüveg törik be és az LCD sértetlen maradt. Sajnos ilyen esetekben is a teljes kijelző cseréjére van szükség. Fordít esetben, - bár ez igen ritkán fordul elő - ha az érintőüveg sértetlen marad, akkor is cserélni kell a kijelzőt.
Nexus 4 akkumulátor csere

Nexus 4 akkumulátor csere

Az LG Nexus 4 akkumulátor cseréje indokolt abban az esetben, ha a készülék csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, annak lecsatlakoztatását követően azonban kikapcsol. Szintén akkumulátor probléma, ha 10-30% töltöttségnél többet nem vesz fel, illetve ebben az intervallumban kikapcsol. Az LG Nexus 4 akkumulátor cseréjét a hátlapi csavarok és a műanyag keret csavarjainak eltávolításával végezzük.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Nexus 4 USB csatlakozó modul csere

Nexus 4 USB csatlakozó modul csere

Az LG Nexus 4 Micro USB csatlakozója beázás következtében megrongálódhat, rozsdásodhat, a port nem tud kapcsolatot létrehozni az aljzat és a kábel között. A mechanikai behatás során a csatlakozó deformálódhat, esetleg szennyeződések hatására meghibásodhat. Ez a panel felelős a töltéséért és fájlátviteléért, ha meghibásodik, mindenképp javasolt a Micro USB csatlakozó cseréje.
Nexus 4 hátlap csere

Nexus 4 hátlap csere

Az LG Nexus 4 hátlapja - a többi okostelefonhoz hasonlóan - érzékeny a mindennapi felhasználás (leejtés, ütődés, karcolódás) következtében keletkező sérülésekre. A hátlapot nem csupán esztétikai okokból szokás cserélni, gyakran előfordul, hogy a hátlap sérülése kezünk épségét veszélyezteti.
Nexus 4 fülhallgató szalagkábel csere

Nexus 4 fülhallgató szalagkábel csere

A Nexus 4 fülhallgató szalagkábelének meghibásodására egyértelmű jelek utalnak. Ha a készülékhez csatlakoztatott fülhallgatón megszólaló multimédia tartalmak torzult hangon, esetleg recsegve szólalnak meg, ennek az alkatrésznek a meghibásodására kell gondolnod. A hiba jele lehet az is, ha csatlakozás után sem ismeri fel a fülhallgatót, és továbbra is a csengőhangszóró szólaltatja meg a tartalmakat.
Nexus 4 bekapcsoló gomb + hangerő flex kábel csere

Nexus 4 bekapcsoló gomb + hangerő flex kábel csere

Az LG Nexus 4 hangerőszabályzó gombjai valamint a ki- és bekapcsoló (lezáró) gomb egy szalagkábelen találhatóak, ami annyit jelent a gyakorlatban, ha a Nexus 4 ezen szalagkábele sérül (szakad) akkor elképzelhető, hogy a gombok funkciójukat vesztik, a Nexus 4-et nem lehet ki- és bekapcsolni, hangerejét szabályozni. Ekkor érdemes cserélni a kábelt.
Nexus 4 csengő modul csere

Nexus 4 csengő modul csere

Az LG Nexus 4 csengő modulja felelős a készülék összes külső hangjának lejátszásáért (pl.: médialejátszás, telefoncsörgés, értesítések hangja, ébresztő jelzés). Amennyiben ezeket a hangokat nem halljuk tisztán - vagy egyáltalán nem halljuk - az LG Nexus 4 csengő modul javítása, cseréje lehet a probléma megoldása.
Nexus 4 vibramotor csere

Nexus 4 vibramotor csere

Az LG Nexus 4 vibramotor meghibásodása viszonylag ritka jelenség. A legtöbb esetben egy egyszerű szoftverezéssel vagy a beállítások módosításával orvosolható. Ennek ellenére előfordulhat, hogy LG Nexus 4 készülékünk rezgő modulja égett ki, ez esetben az alkatrész cseréje jelenthet megoldást.
Nexus 4 beszédhangszóró csere

Nexus 4 beszédhangszóró csere

Az LG Nexus 4 beszédhangszóró meghibásodása lehet az egyik oka annak, ha telefonbeszélgetés közben nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, kihangosításkor viszont az alsóhangszóró hibátlanul működik.
Nexus 4 előlapi kamera csere

Nexus 4 előlapi kamera csere

Az LG Nexus 4 előlapi kamerájának hibajelei: a készülék által rögzített fotó homályos, illetve a blende esetlegesen ki sem nyílik fényképezéskor. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a készülék nem állítja automatikusan a fényerőt, illetve nem zár le telefonáláskor a fejhez közelítve. Amennyiben az újra szoftverezés sem segít, az LG Nexus 4 előlapi kamera flex kábelének cseréje ajánlott.
Nexus 4 hátlapi kamera csere

Nexus 4 hátlapi kamera csere

Ha LG Nexus 4 készülékünk hátlapi kamerája homályos, zajos képet készít, esetleg az elkészült képen fekete foltok jelennek meg, és a problémát a kamerát vezérlő szoftverek újra telepítése, frissítése sem segít, a hátlapi kamerát - vagy annak flex kábelét - le kell cserélni. A hátlapi kamera meghibásodása esetén előfordulhat, hogy az LG Nexus 4 előlapi kamerája sem működőképes.
Nexus 4 NFC antenna csere

Nexus 4 NFC antenna csere

Kevésbé ismert, de annál fontosabb alkatrésze a készüléknek az NFC antenna. Meghibásodására abból lehet következtetni, hogyha a telefon lassan, vagy egyáltalán nem csatlakozik fel az internet hálózatra, illetve egyéb, NFC antennával rendelkező készülékkel sem tudod párosítani.
Az LG Nexus 4 neve nem véletlenül hasonlít a Google Nexus-okéira. A negyedik generációs Nexus készüléket ugyanis már az LG alkotta meg. Nem ez az első eset, hogy egy Nexus készülék valamely nagynevű gyártó műhelyéből kerüljön ki, több cég vállalkozott már erre a feladatra. A telefon kijelzője egy 4,7 hüvelyk méretű, 768x1280 pixeles, 320 képpont sűrűségű megjelenítő. Az LG Nexus 4 szervizeinkben kijelző cseréje - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - az érintőüveg és LCD együttes cseréjével végezhető el. A készülék érintőkijelzője egyébként úgynevezett Zerogap technológiával készült. A bekapcsoló gomb és hangerővezérlő flex kábelei visszakerültek az okostelefonok esetében megszokott helyekre - az LG G2, G3 és G4 típusokkal ellentétben ugyanis, nem a Nexus 4 hátlapjára kerültek ezek a vezérlőgombok. Szerelési nehézség szempontjából azonban ez gyakorlatilag semmit sem befolyásol. Olykor előfordul, hogy a telefon csengőhangszórója vagy beszédhangszórója hibásodik meg. Ez általában szoftveres LG G4 javítást jelent, ha azonban ezzel nem jutunk eredményre, a meghibásodott készülék hangszóróit kicseréljük.