Nexus 5 szerviz - Árlista

Nexus 5 kijelző csere

Nexus 5 kijelző csere

Gyári kijelző 49.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft
Az LG Nexus 5 kijelzője legtöbb esetben ütődés vagy leejtés következtében rongálódik meg. A kijelző két részből áll - érintőüvegből és LCD-ből. Abban az esetben is szükséges mindkét alkatrész cseréje, ha a szóban forgó mechanikai behatás következtében csak az egyik komponens hibásodik meg, az Nexus 5 LCD és touch ugyanis külön-külön nem cserélhető.
Nexus 5 akkumulátor csere

Nexus 5 akkumulátor csere

Amennyiben LG Nexus 5 készülékünk kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábelen keresztül számítógépre csatlakoztatva üzemel, az akkumulátor meghibásodására gyanakodhatunk. Az LG Nexus 5 akkumulátor további hibajelei: a készülék csak 10-30% töltöttség felvételére képes, illetve ezen a töltöttségi szinten kikapcsol, újraindul. 
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Nexus 5 USB csatlakozó modul csere

Nexus 5 USB csatlakozó modul csere

Az LG Nexus 5 Micro USB csatlakozója beázás következtében rozsdásodhat, ezért a port nem tud kapcsolatot létrehozni az aljzat és a kábel között. Az is előfordulhat, hogy a csatlakozó koszolódás vagy ütődés hatására hibásodik meg. Mivel ez a csatlakozó panel felelős a telefon töltéséért és fájlátviteléért, mindenképp javasolt az LG Nexus 5 Micro USB csatlakozó javítása vagy cseréje.
Nexus 5 hátlap csere

Nexus 5 hátlap csere

Az LG Nexus 5 hátlap cseréje abban az esetben indokolt, ha a hátlap különböző mechanikai behatások (pl.: leejtés, ütődés, erős nyomás) hatására elhajolt, megrepedt. A sérült Nexus 5 hátlap esztétikailag zavaró lehet, ezenfelül a készülék belsejében található alkatrészek meghibásodásához is vezethet.
Nexus 5 bekapcsoló gomb csere

Nexus 5 bekapcsoló gomb csere

Az LG Nexus 5 bekapcsoló gomb vagy annak megfelelő működéséért felelős alaplapi mikro csatlakozó meghibásodása során azt tapasztalhatod, hogy a készüléked folyamatosan újraindul, kikapcsol vagy nem reagál a képernyőzár feloldására. A javítás egy órán belül elvégezhető, így szervizünkben megvárható.
Nexus 5 NFC antenna csere

Nexus 5 NFC antenna csere

A Nexus 5 NFC antenna cseréjére akkor van szükség, ha a készülékedet megpróbálod pároztatni egy arra alkalmas – szintén NFC antennával rendelkező – eszközzel, és a kapcsolódás nem valósul meg. Az NFC meghibásodására utalhat az is, ha Wi-Fi kapcsolatot sem sikerült létrehozni.
Nexus 5 kijelző keret csere

Nexus 5 kijelző keret csere

A készülék kijelzője az egyik legsérülékenyebb alkatrésze, így általában az törik meg, illetve horzsolódik. De komolyabb esések következtében előfordulhat, hogy a kijelző keret hibásodik meg, ami még nagyobb gondokkal járhat, így a cseréje mindenképpen indokolt.
Nexus 5 kamera lencse csere

Nexus 5 kamera lencse csere

A Nexus 5 kamera lencséjének cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléket egy nagyobb erőhatás érte, aminek következtében a kamera lencséje megrepedt, horzsolódott, esetleg eltört. Ilyenkor a készült képek homályosak, zajosak, életlenek.
Nexus 5 antenna csere

Nexus 5 antenna csere

A Nexus 5 antenna akkor érdemes cserélni, ha a készülék nem csatlakozik Wi-Fi-re és Bluetooth kapcsolatot sem sikerül vele létrehozni. Ha ezek a problémák előfordulnak, érdemes előtte megvizsgálni a routert, hogy az tökéletesen működik-e. Amennyiben igen, és a készülék más internetes hálózatra sem kapcsolódik fel, egyértelművé válik a hibás alkatrész.
Nexus 5 mikrofon csere

Nexus 5 mikrofon csere

Az LG Nexus 5 mikrofonjának hibájára gyanakodhatunk ha a következőket tapasztaljuk: telefonáláskor beszélgetőpartnerünk nem hall minket, a hangot is rögzítő médiatartalmak némák. Első körben érdemes lehet a beállításokat megnézni, majd szoftvert frissíteni. Ha ez nem segít, akkor a Nexus 5 mikrofonját kell kicserélni.
Nexus 5 csengő modul csere

Nexus 5 csengő modul csere

Amennyiben LG Nexus 5 készülékünk nem ad ki hangot a telefon kihangosítása, a különböző értesítők vagy bármilyen médiafájl lejátszása során. Ha ilyen esetekben a beszédhangszóró továbbra is működőképes, az LG Nexus 5 csengő modul javítására, cseréjére van szükség.
Nexus 5 vibramotor csere

Nexus 5 vibramotor csere

Az LG Nexus 5 vibramotorjának árulkodó hibajellemzője lehet, hogy a készülék bizonyos értesítések, illetve telefoncsörgés vagy némítás esetén - esetleg egyéb olyan beállítást követően, mely rezgést vált ki a telefonból - nem rezeg. Ilyen esetekben javasoljuk, keresse fel szervizünket!
Nexus 5 beszédhangszóró csere

Nexus 5 beszédhangszóró csere

Az LG Nexus 5 beszédhangszóró meghibásodása lehet az egyik oka annak, hogy telefonhíváskor nem halljuk a vonal másik végén beszélő felet, azonban, ha kihangosítjuk a készüléket, az alsó hangszóró megfelelően működik. Ilyenkor az LG Nexus 5 beszédhangszóró cseréjére van szükség.
Nexus 5 előlapi kamera csere

Nexus 5 előlapi kamera csere

Az LG Nexus 5 előlapi kamerájának meghibásodásáról árulkodhat, ha az telefon által elkészített kép homályos vagy a blende fényképezéskor ki sem nyílik. Ha ezen hibajelek előfordulását az újraszoftverezés sem szünteti meg, érdemes szervizünkhöz fordulni.
Nexus 5 hátlapi kamera csere

Nexus 5 hátlapi kamera csere

Ha LG Nexus 5 készülékünk hátlapi kamerája homályos képeket készít, illetve az elkészült fotókon fekete foltok jelennek meg, valószínűleg telefonunk hétlapi kamerája sérülhetett meg. A Nexus 5 hátlapi kamera meghibásodása során az előlapi kamera működésében is zavar léphet fel. Bármely hibajel felbukkanása esetében javasoljuk, forduljon szervizünkhöz!
Nexus 5 jack csatlakozó csere

Nexus 5 jack csatlakozó csere

A Nexus 5 jack csatlakozójának meghibásodására utal, ha a készülékhez csatlakoztatott fülhallgató recsegve, vagy egyáltalán nem szól. Előfordulhat az is, hogy a készülék egyáltalán nem ismeri fel, így csatlakozás után, továbbra is a hangszórók adják a hangot.
Az LG és a Google közös fejlesztésű okostelefonja, az LG Nexus 5 2013.októberében került bemutatásra. A Nexus 4 utódja az elődmodell megjelenési évében 3 milliós eladott példányszám megdöntését tűzte ki céljául. Ennek érdekében a gyártó egy 1080x1920 Full HD felbontású, 445 ppi kijelzővel látta el a telefont. Az készülék kijelzőjére a különböző mechanikai behatások következtében fellépő meghibásodások (pl.: az LG Nexus 5 kijelzőjének repedései, törései) jelentenek veszélyt. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a telefon beázik, ilyenkor a készülék ultrahangos tisztítása jelenthet megoldást a problémára. Beázás, illetve egyéb szennyeződések által az okostelefon bekapcsoló gombja, valamint hangerő vezérlői, illetve a micro USB és jack csatlakozója is károsodhat. Ritkábban ugyan, de megtörténik, hogy a telefon mikrofonja, illetve csengő- vagy beszédhangszórója szorul cserére. Legyen szó bármilyen meghibásodásról is, LG Nexus 5 szervizünkben azonnal megoldást találunk a meghibásodott készülék problémájára.