Nexus 5X szerviz - Árlista

Nexus 5X kijelző csere

Nexus 5X kijelző csere

Hosszabb használat során elkerülhetetlenné válik a hajszálvékony karcolódások és horzsolódások megjelenése a telefon kijelzőjén. Ha leejtetted, és nagyobb törés keletkezett rajta, domborulata pedig komoly problémákat is rejthet. Szervizünkben kivizsgáljuk és javítjuk!
Nexus 5X akkumulátor csere

Nexus 5X akkumulátor csere

Készüléked aksijának átlagos használat mellett egy napot simán ki kellene bírnia – ha ezt nem képes teljesíteni, megérett a cserére. Szervizünkben válogatott alkatrészt építünk be a régi helyébe és még garanciát is kapsz rá tőlünk.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Nexus 5X dock csatlakozó csere

Nexus 5X dock csatlakozó csere

Ha készüléked töltőre csatlakoztatva nem vesz fel töltést - vagy csak akkor, ha csavargatod a kábelt egy bizonyos pozícióhoz - szükség lehet a dock csatlakozó cseréjére. Szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrésszel szüntetik meg a hibát.
Nexus 5X hátlap csere

Nexus 5X hátlap csere

A hátlap sérülése esetén a helyzet súlyosságától függ, hogy szükséges-e a csere. Mindenesetre a telefon értéke biztosan csökkeni fog, ha nincs tökéletes állapotban és a törések akár sérülést is okozhatnak neked. Szervizünkben egy új hátlap beépítésével orvosolni tudjuk a problémát.
Nexus 5X előlapi kamera csere

Nexus 5X előlapi kamera csere

Foltos, homályos képeket készít az előlapi kamerád, esetleg már használni sem tudod? Ha cserélni kell az alkatrészt, szerviz technikus kollégáink egy napon belül újjávarázsolják a telefonod.
Nexus 5X kamera lencse csere

Nexus 5X kamera lencse csere

Ha kamerád lencséje karcolódott, párásodott, nem tudsz vele megfelelő minőségű képeket készíteni. Ilyenkor a fotókon apró foltok jelenhetnek meg, homályosak, életlenek. Szervizünkben az alkatrész cseréjével orvosoljuk a hibát.
Nexus 5X hátlapi kamera csere

Nexus 5X hátlapi kamera csere

Inkább már elő se veszed a telefonod, ha valaki megkér, hogy fotózd le, olyan vállalhatatlan képeket készít a kamerád? Ha cserélni kell az alkatrészt, mi garanciával, egy napon belül elvégezzük neked.
Nexus 5X csengő hangszóró csere

Nexus 5X csengő hangszóró csere

Már nem is számolod, hányszor késtél el valahonnan, mert nem szól az ébresztőd? Csak fülessel tudsz zenét hallgatni, anélkül esélytelen, hogy bármit is hallj belőle? Ha a csengő hangszóró hibásodott, válogatott alkatrésszel cseréljük neked.
Nexus 5X beszédhangszóró csere

Nexus 5X beszédhangszóró csere

Alig vagy egyáltalán nem hallod, amit hívópartnered mond neked? Ez elég frusztráló lehet, hiszen így a telefonod egyik alapvető funkciójától esel el – de a beszédhangszóró cseréjével egy napon belül megszüntetjük a gondod.
Nexus 5X bekapcsoló gomb csere

Nexus 5X bekapcsoló gomb csere

Nem tudod ki- vagy bekapcsolni a készüléked, mert egyszerűen sehogy sem akar reagálni a gomb? Ha meghibásodott az alkatrész, garanciával egy napon belül kicseréljük neked.
A Pixel telefonok megjelenése előtt a Nexus sorozat képviselte a hamisíthatatlan Google mobilokat. A vásárlók hamar megszerették a viszonylag olcsó, mégis jó specifikációval rendelkező készülékeket, amelyeket egyaránt több gyártó is szolgáltatott, mint a HTC, Huawei és a Nexus 5X esetében az LG. A Nexus széria különlegessége és egyedülállósága, hogy erre a platformra jelennek meg leghamarabb az újabb Android rendszerek. Azaz, ameddig egy Samsung telefon frissítésére várnod kell akár több, mint egy fél évet, addig a Nexusra szinte azonnal letöltheted az új rendszert. Ebből kifolyólag érezhetően jobban optimalizált rendszert kapnak, amelyek gördülékenyebben futnak a készüléken. Természetesen ez nem garancia az Android általánosan előforduló hibajeleire, amelyeket szervizünkben korrigálni tudunk. A készülék viszonylag erős külső borítást kapott, de sajnos az sem tudja megvédeni a képernyőt a nagyobb erőhatásoktól, amelyek következtében előszeretettel törik, vagy karcolódik meg. A kijelző cseréje mellett leggyakoribb szervizfolyamatunk a Nexus 5X akkumulátorának cseréje is, ami 1-2 éven belül minden telefonnál esedékes.