Nexus 5X szerviz - Árlista

Nexus 5X kijelző csere

Nexus 5X kijelző csere

Hosszabb használat során elkerülhetetlenné válik a hajszálvékony karcolódások és horzsolódások megjelenése a telefon kijelzőjén. Ha leejtetted, és nagyobb törés keletkezett rajta, domborulata pedig komoly problémákat is rejthet. Szervizünkben kivizsgáljuk és javítjuk!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Pixel telefonok megjelenése előtt a Nexus sorozat képviselte a hamisíthatatlan Google mobilokat. A vásárlók hamar megszerették a viszonylag olcsó, mégis jó specifikációval rendelkező készülékeket, amelyeket egyaránt több gyártó is szolgáltatott, mint a HTC, Huawei és a Nexus 5X esetében az LG. A Nexus széria különlegessége és egyedülállósága, hogy erre a platformra jelennek meg leghamarabb az újabb Android rendszerek. Azaz, ameddig egy Samsung telefon frissítésére várnod kell akár több, mint egy fél évet, addig a Nexusra szinte azonnal letöltheted az új rendszert. Ebből kifolyólag érezhetően jobban optimalizált rendszert kapnak, amelyek gördülékenyebben futnak a készüléken. Természetesen ez nem garancia az Android általánosan előforduló hibajeleire, amelyeket szervizünkben korrigálni tudunk. A készülék viszonylag erős külső borítást kapott, de sajnos az sem tudja megvédeni a képernyőt a nagyobb erőhatásoktól, amelyek következtében előszeretettel törik, vagy karcolódik meg. A kijelző cseréje mellett leggyakoribb szervizfolyamatunk a Nexus 5X akkumulátorának cseréje is, ami 1-2 éven belül minden telefonnál esedékes.