Galaxy A7 (2015) szerviz - Árlista

Galaxy A7 (2015) kijelző csere

Galaxy A7 (2015) kijelző csere

Sehol nem találsz olyan szervizt, ahol a Galaxy A7 (2015) törött kijelzőjét cserélnék? Szerviztechnikus kollégáink pár óra leforgása alatt javítják hibás készüléked. Szervizünkben gyári Samsug kijelzőt ültetünk a régi helyére.
Galaxy A7 (2015) akkumulátor csere

Galaxy A7 (2015) akkumulátor csere

Ha gyorsan merül a telefonod, hirtelen kikapcsol, gyakorta újraindul, valószínűleg akkumulátor cserére szorul. Szervizünkben szakértő kollégáink szervizterheltségtől függően, 1-2 órán belül javítják hibás készüléked.
Galaxy A7 (2015) hátlap csere

Galaxy A7 (2015) hátlap csere

A Galaxy A7 hátlap cseréje nehéz feladat! Bízd tapasztalt munkatársainkra a törött, karcos alkatrész cseréjét. Habár a munkafolyamat körülményesebb a legtöbb szervizes eljárásnál, tapasztalt kollégáink hamar végeznek vele.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A fémházas Galaxy A7 rendkívül erős hardverrel bír, ám sokan még így sem értik, hogy egy "középkategóriás" okostelefon hogyan lehet ennyire drága. Mindenesetre az A3-hoz és az A5-höz hasonlóan a 7-es jelzésű készülék is rendkívül jó telefon lett. Nem jellemző rá, hogy gyakorta meghibásodna, ha azonban mégis, akkor általában a kijelző törésére vagy az akkumulátor idővel elkerülhetetlenné váló elfáradására panaszkodnak ügyfeleink.