Galaxy A7 (2015) szerviz - Árlista

Galaxy A7 (2015) kijelző csere

Galaxy A7 (2015) kijelző csere

Sehol nem találsz olyan szervizt, ahol a Galaxy A7 (2015) törött kijelzőjét cserélnék? Szerviztechnikus kollégáink pár óra leforgása alatt javítják hibás készüléked. Szervizünkben gyári Samsug kijelzőt ültetünk a régi helyére.
Galaxy A7 (2015) akkumulátor csere

Galaxy A7 (2015) akkumulátor csere

Ha gyorsan merül a telefonod, hirtelen kikapcsol, gyakorta újraindul, valószínűleg akkumulátor cserére szorul. Szervizünkben szakértő kollégáink szervizterheltségtől függően, 1-2 órán belül javítják hibás készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy A7 (2015) dock csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy A7 (2015) dock csatlakozó szalagkábel csere

Ha a dock egyszerűen nem csatlakozik, azt a számítógép nem ismeri fel, vagy éppen csak a kábel mozgatásával, lehet, hogy a dock csatlakozó szalagkábel hibásodott meg. A mindennapokban ez nagyon frusztráló lehet, hiszen így tölteni sem tudod a telefonod, és a szinkronizációt is megnehezíti - mi viszont gyorsan és egyszerűen tudjuk neked kijavítani.
Galaxy A7 (2015) hátlap csere

Galaxy A7 (2015) hátlap csere

A Galaxy A7 hátlap cseréje nehéz feladat! Bízd tapasztalt munkatársainkra a törött, karcos alkatrész cseréjét. Habár a munkafolyamat körülményesebb a legtöbb szervizes eljárásnál, tapasztalt kollégáink hamar végeznek vele.
Galaxy A7 (2015) hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy A7 (2015) hangerőszabályzó szalagkábel csere

A hagerőszabályzó szalagkábel nehezen sérül ugyan, de ha mégis, az nagyon idegesítő - hiszen akárhogy nyomkodod a hangerőszabályzó gombokat, azok nem reagálnak majd. Emiatt lehet, hogy nem hallod rendesen a beérkező hívásokat, nem tudod lehalkítani a rossz helyen elindított videókat, vagy éppen rendesen hallgatni út közben kedvenc zenéidet.
Galaxy A7 (2015) kamera lencse csere

Galaxy A7 (2015) kamera lencse csere

Sehogyan sem tudsz rendes képeket készíteni, mindenképpen életlenek, homályosak lesznek, vagy éppen úgy csillannak be a fények, ahogyan a viszonyok egyáltalán nem indokolnák? Lehet, hogy szükség van a kamera lencse cseréjére - ha behozod hozzánk a telefont, gyorsan megmondjuk, mi a hiba oka, és gyári minőségű alkatrésszel cserélünk, hogy újra tökéletes képeket lőhess.
Galaxy A7 (2015) csengő hangszóró csere

Galaxy A7 (2015) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibája az egyik legkomolyabb meghibásodás, mert a legfontosabb funkciókat nem engedi használni: nem érnek el a hívások és a zenéket, videókat sem tudod lejátszani - így a mindennapokban épp telefonként nem tudod használni az okostelefonodat. A szervizben mi fél-egy nap alatt gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk neked, hogy ismét használhasd a készüléket.
Galaxy A7 (2015) hátlapi kamera csere

Galaxy A7 (2015) hátlapi kamera csere

Akárhogy igyekszel, nem tudsz normális képeket csinálni? Ha valahogy mindig életlen, homályos, zavaros a kép vagy furcsák a fények, akármilyen viszonyok mellett is fényképezel, és így nem tudsz fontos pillanatokat elkapni a barátokkal, családoddal vagy épp egy rendezvényen, jó eséllyel cserélni kell a hátlapi kamerát. Ezt mi fél-egy nap alatt, gyári minőségű alkatrésszel oldjuk meg.
Galaxy A7 (2015) előlapi kamera csere

Galaxy A7 (2015) előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibásodására gyanakodhatsz, ha akkor sem tudsz rendes képeket készíteni, amikor minden más - a körülmények és a szoftver is - egyébként hibátlan. Ha a kép szemcsés, homályos, nem tudsz fókuszálni, és így nem tudod a legfontosabb pillanatokat megörökíteni családoddal, barátaiddal, szükség lehet az előlapi kamera cseréjére.
Galaxy A7 (2015) vibramotor csere

Galaxy A7 (2015) vibramotor csere

Ha a vibramotor hibásodik meg, a mindennapokban akadályozza, hogy teljes értékűként használd a telefonod: ha lehalkítod, márpedig erre rengetegszer szükség lehet, nem kapod meg a fontos értesítéseket, nem értesülsz róla, ha hívnak a barátaid, családtagjaid. Ha nem akarsz ezekről lemaradni, cserélni kell az alkatrészt - kollégáink ezt profin, fél-egy nap alatt megoldják neked.
A fémházas Galaxy A7 rendkívül erős hardverrel bír, ám sokan még így sem értik, hogy egy "középkategóriás" okostelefon hogyan lehet ennyire drága. Mindenesetre az A3-hoz és az A5-höz hasonlóan a 7-es jelzésű készülék is rendkívül jó telefon lett. Nem jellemző rá, hogy gyakorta meghibásodna, ha azonban mégis, akkor általában a kijelző törésére vagy az akkumulátor idővel elkerülhetetlenné váló elfáradására panaszkodnak ügyfeleink.