Galaxy S9 szerviz - Árlista

Galaxy S9 kijelző csere

Galaxy S9 kijelző csere

Ha durván megkarcolódott, vagy eltört a Galaxy S9 kijelzője, irány a Smart Clinic! Munkatársaink körültekintően és szakszerűen cserélik le a régi kijelzőt, és helyezik fel az új alkatrészt egy órán belül.
Galaxy S9 akkumulátor csere

Galaxy S9 akkumulátor csere

Ha erre az oldalra érkeztél, valószínűleg az okostelefon használók legidegesítőbb problémájával küzdesz. Gyakran lemerül a telefonod, és már nem mersz otthonról töltő nélkül elindulni? Van rá megoldás! Szervizünkben mindösszesen pár óra alatt új akkumulátorral vértezzük fel a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Galaxy S9 dock csatlakozó szalagkábel csere

Galaxy S9 dock csatlakozó szalagkábel csere

A dock csatlakozó meghibásodását jelzi, ha a készüléked nem a megszokott idő alatt vagy egyáltalán nem vesz fel töltést. Ez komoly problémát jelent neked, hiszen egy idő után nem tudod használni a telefonod, így az mindenképpen javításra szorul. Szervizünkben pár órán belül elvégezzük a dock csatlakozó szalagkábel cseréjét.
Galaxy S9 hátlap csere

Galaxy S9 hátlap csere

Egy törött hátlap esetén az ügyfeleink mindig mérlegelnek, hogy érdemes-e cserélni. A helyzet súlyosságától függ, legtöbb esetben ajánlott. Az ütődés során valószínűleg nem csak a hátlap sérült, ha ez kívülről nem is látszik. Miközben új hátlapot ültetünk a régi helyére, felmérjük a telefon állapotát. A telefont szervizterheltségtől függően 1-2 órán belül vissza is kapod.
Galaxy S9 hátlapi kamera csere

Galaxy S9 hátlapi kamera csere

Hátlapi kamera cserére akkor van szükséged, ha a fotóidon apró foltok jelennek meg, homályosak vagy egyáltalán nem is tudod használni az alkalmazást. A javítást szervizünkben válogatott alkatrészekkel végezzük el.
Galaxy S9 kamera lencse csere

Galaxy S9 kamera lencse csere

Ha készüléked életlen, foltos, vagyis nem megfelelő minőségű képeket készít, annak oka a védőlencse karcolódása, törése is lehet. Az alkatrész cseréje ideális esetben 3-4 órát vesz igénybe, az elkészült munkára pedig garanciát is vállalunk.
Galaxy S9 előlapi kamera csere

Galaxy S9 előlapi kamera csere

Előlapi kamera cseréjére akkor van szükség, ha az elkészített fotóidon (selfie-ken) kis, fekete foltok jelennek meg vagy homályosak, életlenek a képek. Szerviztechnikus kollégáink 4-5 órán belül elvégzik a kamera javítását.
Galaxy S9 bekapcsoló szalagkábel csere

Galaxy S9 bekapcsoló szalagkábel csere

Ha a telefon bekapcsoló gombja erősebb nyomás hatására sem működik, valószínűleg a bekapcsoló szalagkábel hibásodott meg. A csere ilyenkor halmozottan indokolt, hiszen enélkül nem tudod használni a készülékedet. Szervizeinkben ellenőrzött minőségű alkatrésszel végezzük el a szükséges javítást.
Galaxy S9 csengő hangszóró csere

Galaxy S9 csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodását mutatja, ha a bejövő hívás során nem ad hangjelzést vagy nem a megszokott hangerővel szólal meg a telefon. Kollégáink válogatott alkatrészekkel végzik el a szükséges cserét.
Galaxy S9 fülhallgató szalagkábel csere

Galaxy S9 fülhallgató szalagkábel csere

Ha fülhallgatód a jack csatlakozóba helyezve recsegve szól vagy nem hallasz semmit, akkor a flex meghibásodására kell gyanakodnod. Szervizünkben válogatott alkatrészekkel végezzük el a fülhallgató szalagkábel cseréjét.
Galaxy S9 beszédhangszóró csere

Galaxy S9 beszédhangszóró csere

A Galaxy S9 beszédhangszórójának cseréje javasolt, ha telefonhívások során halkan, vagy recsegve hallod a beszélgetőpartnered. A munkafolyamat ideje, szervizterheltségtől függően nem vesz több időt igénybe 2-3 óránál.  
Galaxy S9 hangerőszabályzó szalagkábel csere

Galaxy S9 hangerőszabályzó szalagkábel csere

A hangerőszabályzó gombok meghibásodása esetén azt tapasztalhatod, hogy a gombok erősebb nyomás hatására sem reagálnak. Ezt a szalagkábel cseréje oldja meg, amit szervizünkben 4-5 óra, de legkésőbb fél nap alatt elvégzünk.
Galaxy S9 vibramotor csere

Galaxy S9 vibramotor csere

Ha azt tapasztalod, hogy telefonod nem rezeg vagy csak tompán, akadozva működik, akkor a készülék rezgőmotorja hibásodott meg. Erre a vibramotor cseréje jelent megoldást, amit szervizünkben rövid időn belül (3-4 óra) elvégzünk.
A Galaxy S8 2017-ben robbant a köztudatba, méghozzá nagyszerű eredménnyel. A Samsung nem spilázta túl a dolgokat, és a Galaxy S8 sikereiből kiindulva, hibáit javítva, jelentette meg 2018 február végén a Galaxy S9 aktuális csúcsmodellt. A készülék rendkívül megbízható és felhasználóbarát, ami tökéletesen kielégíti a mindennapi használatot, de a komolyabb üzleti pályán mozgó felhasználók sem panaszkodhatnak. A Samsung sajnos a Galaxy S9-ben sem tudta kiküszöbölni azokat az általánosan előforduló problémákat, amelyeket már az elődtelefonokban megtapasztalhattunk. A vezeték nélküli töltés biztosítása miatt a hátlapja üveg, könnyen törik, és még könnyebben karcolódig, ezt szervizünkben a Galaxy S9 hátlap cserével tudjuk orvosolni. Szerencsétlenebb esetben a telefon előlapjára esik, ilyenkor az OLED panel reped meg, Galaxy S9 kijelző cserére kell hozni a telefont. Habár a cseppálló szabványt megkapta, mélyebb és hosszabb merülést nem bír ki a készülék, a korrodáló alaplapját ultrahangos tisztítás segítségével javítjuk. A beépített akkumulátor 1-2 év után fárad el, ilyenkor a telefon rendkívül gyorsan merül, gyakran kikapcsol. A Smart Clinic-ben a Galaxy S9 akkumulátor cseréjét tapasztalt kollégáink örömmel megoldják.