Galaxy S9 szerviz - Árlista

Galaxy S9 kijelző csere

Galaxy S9 kijelző csere

Ha durván megkarcolódott, vagy eltört a Galaxy S9 kijelzője, irány a Smart Clinic! Munkatársaink körültekintően és szakszerűen cserélik le a régi kijelzőt, és helyezik fel az új alkatrészt egy órán belül.
Galaxy S9 hátlap csere

Galaxy S9 hátlap csere

Egy törött hátlap esetén az ügyfeleink mindig mérlegelnek, hogy érdemes-e cserélni. A helyzet súlyosságától függ, legtöbb esetben ajánlott. Az ütődés során valószínűleg nem csak a hátlap sérült, ha ez kívülről nem is látszik. Miközben új hátlapot ültetünk a régi helyére, felmérjük a telefon állapotát. A telefont szervizterheltségtől függően 1-2 órán belül vissza is kapod.
Galaxy S9 akkumulátor csere

Galaxy S9 akkumulátor csere

Ha erre az oldalra érkeztél, valószínűleg az okostelefon-használók legidegesítőbb problémájával küzdesz. Gyakran lemerül a telefonod, és már nem mersz otthonról töltő nélkül elindulni? Van rá megoldás! Szervizünkben mindösszesen pár óra alatt új akkumulátorral vértezzük fel a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Galaxy S8 2017-ben robbant a köztudatba, méghozzá nagyszerű eredménnyel. A Samsung nem spilázta túl a dolgokat, és a Galaxy S8 sikereiből kiindulva, hibáit javítva, jelentette meg 2018 február végén a Galaxy S9 aktuális csúcsmodellt. A készülék rendkívül megbízható és felhasználóbarát, ami tökéletesen kielégíti a mindennapi használatot, de a komolyabb üzleti pályán mozgó felhasználók sem panaszkodhatnak. A Samsung sajnos a Galaxy S9-ben sem tudta kiküszöbölni azokat az általánosan előforduló problémákat, amelyeket már az elődtelefonokban megtapasztalhattunk. A vezeték nélküli töltés biztosítása miatt a hátlapja üveg, könnyen törik, és még könnyebben karcolódig, ezt szervizünkben a Galaxy S9 hátlap cserével tudjuk orvosolni. Szerencsétlenebb esetben a telefon előlapjára esik, ilyenkor az OLED panel reped meg, Galaxy S9 kijelző cserére kell hozni a telefont. Habár a cseppálló szabványt megkapta, mélyebb és hosszabb merülést nem bír ki a készülék, a korrodáló alaplapját ultrahangos tisztítás segítségével javítjuk. A beépített akkumulátor 1-2 év után fárad el, ilyenkor a telefon rendkívül gyorsan merül, gyakran kikapcsol. A Smart Clinic-ben a Galaxy S9 akkumulátor cseréjét tapasztalt kollégáink örömmel megoldják.