G2 szerviz - Árlista

G2 kijelző csere

G2 kijelző csere

AZ LG G2 kijelző két részből áll: érintőüvegből és az alatta megtalálható LCD-ből. A tartozék meghibásodásáért általában különböző mechanikai behatások felelősek - pl.: leejtés, ütődés, erős nyomás. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben csak az érintőüveg, esetleg - bár ez ritkábban fordul elő - csak az LCD sérül. Sajnos, ilyen esetekben is csak a kijelző teljes cseréje lehetséges.
G2 akkumulátor csere

G2 akkumulátor csere

Az LG G2 akkumulátor eltávolítása nem ugyanolyan egyszerű, mint ahogyan az android rendszereken futó egyéb telefonok esetében. Nem elengedő csupán lepattintani a hátlapot és kicserélni a meghibásodott alkatrészt. Először a telefon alaplapjához csatlakozó kábeleket és az ezek védelmére szolgáló borítást kell eltávolítanunk, ezt követően tudjuk kipattintani az akkumulátort.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
G2 micro usb szalagkábel csere

G2 micro usb szalagkábel csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létesíteni az aljzat és a kábel között. A csatlakozó széle különböző mechanikai behatások következtében deformálódhat. Ezen a kábelen található a fülhallgató jack csatlakozó aljzata, tehát a fülhallgató meghibásodása esetén is az LG G2 dock csatlakozóját érdemes kicserélni.
G2 hátlap csere

G2 hátlap csere

Az LG G2 hátlapja leesés, ütődés következtében elhajolhat, berepedhet. A megrongálódott hátlap nem csupán esztétikai szempontból hátrány, de a megrepedt hátlap akár sérülést is okozhat a készülék használójának. Ilyen esetekben mindenképpen javasoljuk az LG G2 hátlap cseréjét.
G2 bekapcsoló + hangerő flex kábel csere

G2 bekapcsoló + hangerő flex kábel csere

Az LG G2-es készüléknél a bekapcsolásért (és lezárásért) felelős gomb, valamint a hangerőszabályzó gombok ugyanazon a szalagkábelen kaptak helyet. Így ha a G2 gombjai modulárisan működnek, de a ki- és bekapcsolás valamint a hangerőszabályzás nem működik, érdemes lehet a közös szalagkábelt cserélni, mert ütődés következtében elszakadhatott.
G2 vibramotor csere

G2 vibramotor csere

Abban az esetben, ha LG G2 készülékünk némításkor vagy bármilyen hívásérkezéskor nem rezeg, - annak ellenére sem, hogy a készüléken beállítottuk, hogy minden hang profilban működjön a rezgő jelzés, - valószínűleg telefonunk vibramotorja hibásodott meg.
G2 beszéd hangszóró csere

G2 beszéd hangszóró csere

Az LG G2 beszédhangszóró cseréje abban az esetben indokolt, ha telefonbeszélgetés során nem halljuk a másik felet, azonban a telefon kihangosítását követően az alsó hangszóró működőképes. Ha ezen hibajeleket tapasztaljuk készülékünkön, az LG G" beszédhangszóró javítása oldhatja meg a problémát.
G2 csengő modul csere

G2 csengő modul csere

Ha az LG G2 csengőmodulja megsérül, a készülék nem ad ki hangot hívás kihangosítás vagy zenelejátszás alkalmával. Ha a beszédhangszóró továbbra is működőképes, LG G2 készülékünk csengőmoduljának cseréjére van szükség.
G2 hátlapi kamera csere

G2 hátlapi kamera csere

Az LG G2 hátlapi kamerája meghibásodás esetén homályos képet készít, az elkészített képeken fekete foltok jelenhetnek meg. Ha ezen hibákat az újra szoftverezés sem orvosolja, az LG G2 kamera cseréje jelenthet megoldást a problémákra. Előfordulhat, hogy az előlapi kamera sem működik a hátlapi kamera meghibásodása esetén - és ugyanez lehetséges fordított esetben is.
G2 előlapi kamera csere

G2 előlapi kamera csere

Az LG G2 előlapi kamerájának cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék homályos fotót készít, illetve fényképezéskor nem nyílik ki a blende. Ilyen hibajelek esetén első ízben megpróbálkozhatunk az alkatrész újra szoftverezésével, azonban, ha ez sem segít, az előlapi kamera cseréje indokolt.
Az LG G2 forradalmi ötlettel került a fogyasztók látószögébe 2013. augusztusában. A vezérlőgombok ugyanis a készülék hátlapjára kerültek. Ez az újítás minimálisan azonban, de befolyásolja az LG G2 javítási folyamatait. Az 5,2 hüvelykes, 1080x1920 pixeles, 424 képpont sűrűségű és 16 millió színárnyalattal rendelkező LG G2 kijelző sokak kedvence lett az évek folyamán, ráadásul a hátlapon elhelyezett gomboknak köszönhetően vezérlése sem igényel hosszú ujjakat, illetve kétkezes irányítást. A 13 megapixeles, autófókuszos, vakuval ellátott hátlapi kamera gyakorlatilag eltörpül a 2 megapixeles előlapi kamera mellett. Az LG azonban sosem fektetett nagy hangsúlyt az előlapi kamerákra, így ez nem meglepő. Az okoskészülék kamera üzemzavarának hátterében legtöbb esetben szoftveres meghibásodás állhat. Hasonló jellegű szoftveres hibára utalhat, ha a készülék vibramotorja hibásodik meg, ilyenkor a készülék nem ad rezgő jelzést. Koszosodás vagy beázás során pedig tönkremehetnek a telefon csatlakozói, illetve hangszórói, ilyenkor megoldható az LG G2 javítása a telefon ultrahangos tisztításával, rosszabb esetben azonban a szalagkábelek vagy csatlakozók cseréje az egyedüli megoldás a problémára.