iPad Pro 9,7 (2016) szerviz - Árlista

iPad Pro 9,7 (2016) kijelző csere

iPad Pro 9,7 (2016) kijelző csere

Ajánljuk az iPad Pro kijelzőjének cseréjét, ha már zavaróan karcos, esetleg egy zuhanás következtében teljesen megrepedt, és érzéketlenné vált. A mélyebb karcok felsérthetik az ujjaid, így cseréjét minél hamarabb ajánlott elvégezni.
iPad Pro 9,7 (2016) akkumulátor csere

iPad Pro 9,7 (2016) akkumulátor csere

Az akkumulátor meghibásodása esetén rendkívül sok hibajeggyel találkozhatsz, és talán ez az alkatrész szorul leggyakrabban cserére szervizünkben. Egy-egy váratlan kikapcsolódás, lassú töltés és gyors merülés az iPad akkumulátor hibájára utal.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Pro 9,7 (2016) töltő csatlakozó csere

iPad Pro 9,7 (2016) töltő csatlakozó csere

Az iPad Pro töltő csatlakozójának cseréje szükséges, ha a készülék alig, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Ha a csatlakoztatott Lightning kábelt nem érzékeli a készülék, a problémás alkatrész egyértelműen a töltő csatlakozó.
iPad Pro 9,7 (2016) hátlap csere

iPad Pro 9,7 (2016) hátlap csere

Amennyiben karcos, törött, vagy púpos az iPad Pro hátlapja, érdemes elhoznod szervizünkbe, ahol új hátlappal pótoljuk a régit. Mivel a karcos hátlap felsértheti az ujjad, nem mellesleg, esztétikailag is sokat ront a készüléked értékén, így minél hamarabb ajánlott a cseréje!
iPad Pro 9,7 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Pro 9,7 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPad Pro bekapcsoló szalagkábelének cseréje szükséges, ha egyáltalán nem reagál erős nyomásra. Szervizünkben rövid időn belül, szakszerűen cseréljük a hibás alkatrészt, egy tökéletesen működő újra.
iPad Pro 9,7 (2016) csengő hangszóró csere

iPad Pro 9,7 (2016) csengő hangszóró csere

Az iPad Pro csengő hangszóró cseréje szükséges, ha a készüléked tompán, recsegve, vagy épp egyáltalán nem szól. Győződj meg arról, hogy véletlenül nem egy szoftveres beállítás okozza a némaságát, mielőtt az alkatrész hibájára gyanakodnál.
iPad Pro 9,7 (2016) előlapi kamera csere

iPad Pro 9,7 (2016) előlapi kamera csere

Ha az iPad Pro előlapi kamerájával készített képeid homályosak, sötét foltokkal borítottak, az alkatrész cseréje szükséges. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi, meghibásodott helyére.
iPad Pro 9,7 (2016) hátlapi kamera csere

iPad Pro 9,7 (2016) hátlapi kamera csere

Szervizünkben cseréljük az iPad Pro hátlapi kameráját, abban az esetben, ha a készített képek minősége egyértelműen az alkatrész hibájára utal. Ilyen hibajel lehet, ha foltosak, életlenek, és sötétek az elkészült képek.
Az Apple 2016-ig a megjelentetett táblagépeire leginkább kényelmi és szórakoztatói eszközökként gondolt, így fejlesztette őket az évek során. 2016-ban azonban változtatott a cég a stratégiáján és piacra dobtak két kiemelkedően erős hardveres háttérrel rendelkező iPad-et, amelyek túlszárnyalták a legvadabb elképzeléseinket is. Az Apple egyértelműsítette, hogy a készülékei már a munkahelyi feladatoknak is megfelelnek, talán már laptopra sincs szüksége annak, aki iPad Pro-t használ. A kisebbik 9,7"-os kijelzővel rendelkező gép rendkívül erős tudása ellenére könnyen sérül. Kijelzője az éles tárgyakkal szemben tehetetlen, akkumulátora pedig egy adott idő után cserére szorul. Ütődések során sérülhetnek a belső alkatrészek, így bármilyen minőségbeli romlás esetén fordulj szervizünkhöz!