iPhone 6 szerviz - Árlista

iPhone 6 kijelző csere

iPhone 6 kijelző csere

Gyári felújított 24.990 Ft
Az iPhone 6 kijelzőjének meghibásodása legtöbbször mechanikus behatásokra (pl. ütődés) vezethető vissza. Az iPhone 6-os készülékek külső házának csúszósságából és túlméretezettségéből következik az a gyakori jelenség, hogy a telefon „kiugrik” a kézből és a földön landol. Ez pedig nagy ellensége a kijelzőnek. Az iPhone 6 Retina HD-kijelzője 4,7 hüvelykes képátlóval, széles formátumú Multi-Touch IPS technológiával és LED-es háttérvilágítással rendelkezik, 1334 x 750 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség jellemzi.
iPhone 6 akkumulátor csere

iPhone 6 akkumulátor csere

Az iPhone 6 akkumulátor cseréje akkor válik szükségessé, amikor a készülék csak töltés közben (hálózatról vagy USB kábelen keresztül) üzemel, azonban ennek befejezésével és a kábel eltávolítása után kikapcsol. Ha a telefon indokolatlan sebességgel merül, illetve csak 10-30% közötti értékig képes feltöltődni, az egyéb akkumulátor hibára utal. Az iPhone 6 akkumulátor cseréje nagyjából 10 perces folyamat, ami a szervizben is megvárható.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 6 dock csatlakozó csere

iPhone 6 dock csatlakozó csere

Az iPhone 6 dock csatlakozójának is a nedvesség az elsőszámú ellensége, ugyanis az oxidáció olyan rozsdaréteget képez, ami aljzat és kábel között megakadályozza a kontakt létrejöttét. Az ütközéses sérülések szintén jelentős károkat okozhatnak az alkatrészben, a csatlakozó elváltozásával ugyanis előfordulhat, hogy nem, vagy csak körülményesen lehet tölteni. Gyakori, de kevésbé súlyos következménnyel járó hiba az elkoszosodás (pl. zsebszösz), ami tisztítással megszüntethető. Ha az iPhone 6 dock csatlakozójának cseréjére kerül sor, az 25-30 percet igényel, s helyben is megvárható.
iPhone 6 hátlap csere

iPhone 6 hátlap csere

Az iPhone 6 hátlapja elsősorban külső, fizikai behatásra sérülhet, amikor például leejtés következtésen eldeformálódik vagy megreped. A megrongálódott hátlap cseréjének árát az határozza meg, hogy szerelt vagy szereletlen hátlapot kell-e beszerelni. Szervizünkben 60-70 perc egy szereletlen hátlap cseréjére fordított idő.
iPhone 6 home gomb összekötő szalagkábel csere

iPhone 6 home gomb összekötő szalagkábel csere

Az iPhone 6 - elődmodelljéhez hasonlóan - home gombja el van látva egy Touch ID ujjlenyomat olvasó funkcióval is. Ezért korábbi típusok hibái mellett (beesett, nyomásra nem reagáló gomb) felléphet az ujjlenyomat olvasó hibás működése is. Ha a gomb cseréjét követően továbbra sem működik, a teljes iPhone 6 home gomb elektronikát (összekötőkábelt) cserélnünk kell.
iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel cseréje a következő hibatípusoknál válhat szükségessé: a készülék vakuja nem villan el fényképezésnél, a bekapcsoló gomb nem működik megfelelően, illetve a videofelvétel/kihangosítás során a felső mikrofon nem vesz fel hangot. Az előző modellel ellentétben az iPhone 6 hangerő gombjai már nem a bekapcsoló szalagkábelen kaptak helyet.
iPhone 6 hangerő szabályzó flex csere

iPhone 6 hangerő szabályzó flex csere

Az iPhone 6 hangerőszabályzó szalagkábelének meghibásodásából adódó tipikus hibajelenség, hogy a hangerőszabályozó gombjával nem tudjuk irányítani a hangerőt (hangosítás/halkítás), ahogy az is ennek rendellenes működésére utal, ha nem tudjuk a készüléket néma üzemmódba állítani. Az előző modellekhez képest funkciójában nem változott semmi, ez felel a hangerőszabályzó gombok helyes működéséért és a némításért is. Az iPhone 6 hangerőszabályzó szalagkábel cseréje 45-50 perces munkafolyamat, ami a szervizben megvárható.
iPhone 6 hátlapi kamera csere

iPhone 6 hátlapi kamera csere

Amennyiben készülékünk homályos, zajos fotókat készít, illetve a képeken fekete foltok láthatók, érdemes szervizbe vinni a telefont, ugyanis valószínűleg az iPhone 6 hátlapi kamera cseréje vált esedékessé. Az alkatrész további hibajele lehet, hogy fényképezéskor nem nyílik ki a blende, ennek hatására az elkészített fotó sötét lesz. A kamera csere ideje kb. 15-20 perc.
iPhone 6 vibramotor csere

iPhone 6 vibramotor csere

Az iPhone 6 rezgőmotor meghibásodása viszonylag ritka esetben fordul elő. Amikor azonban mégis panasz tehető az alkatrészre, általában egy egyszerű szoftverezéssel vagy beállítások módosítással újra üzemképessé tehető a nem működő iPhone rezgőfunkció. Ennek ellenére találkoztunk már olyan készülékkel, melynek vibrája kiégett, a problémát pedig csak az iPhone 6 vibramotor csere oldotta meg.
iPhone 6 hátlapi kamera  lencse csere

iPhone 6 hátlapi kamera lencse csere

Az iPhone 6 hátlapi kamera lencse cseréjét abban az esetben ajánlott végrehajtani, ha a lencse betört, megkarcolódott, illetve horzsolódott. A problémát szabad szemmel is lehet látni, de a készült fényképek minősége is utalhat rá.
iPhone 6 Wi-Fi antenna csere

iPhone 6 Wi-Fi antenna csere

Amennyiben az iPhone 6 készülékünk a megszokottnál kevesebb hálózati jelet képes fogadni vagy egyáltalán nem is fogadja azokat - és ezért feltehetően nem a hálózati megosztó eszközök felelősek -, minden bizonnyal telefonunk Wi-Fi antennája hibásodott meg. Ha beállítás módosítás vagy szoftverezés esetén is fennáll a probléma, az iPhone 6 Wi-Fi antennát cserélni kell.
iPhone 6 beszédhangszóró csere

iPhone 6 beszédhangszóró csere

Az iPhone 6 beszédhangszórója kizárólag a telefonbeszélgetések során hallható hangokat szolgáltatja. Amennyiben nem a megszokott minőségben vagy egyáltalán nem halljuk beszédpartnerünket és ennek oka nem a térerő hiánya vagy a partner készüléke, a probléma a beszédhangszóró meghibásodására utal. A csere ideje kb. 25 perc, szervizünkben megvárható.
iPhone 6 csengőhangszóró csere

iPhone 6 csengőhangszóró csere

Az iPhone 6 médiatartalmai, csengő- és értesítőhangjainak lejátszásáért a készülék csengőhangszórója felel. Ha nem a megszokott minőségű lejátszást tapasztaljuk - a hang recseg, szakadozik - valószínűleg az iPhone 6 csengőhangszórója hibásodott meg. Az alkatrész általában beázás vagy szöszösödés következtében rongálódik. Cseréje kb. 15 perc, szervizünkben megvárható.
iPhone 6 előlapi kamera csere

iPhone 6 előlapi kamera csere

Ha iPhone 6 készülékünk életlen, homályos, esetenként rosszul exponált képeket készít, esetleg a képernyő nem zár le telefonálás közben, minden bizonnyal az iPhone 6 előlapi kamerája hibásodott meg. Ha egy beállítás módosítás vagy szoftverezés nem segít megoldani a problémát, az alkatrész cseréje indokolt. Szervizidő: kb. 15 perc, helyszínen megvárható.
iPhone 6 home gomb csere

iPhone 6 home gomb csere

Az iPhone 6 home gombjának rendellenes működését legtöbbször a szalagkábel sérüléséből, vagy a nedvesség hatására zárlatossá vált perifériából eredeztethetjük. Maga a hibajelenség abban mutatkozik meg, hogy a home gomb csak szakaszosan vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra.
iPhone 6 PM IC csere

iPhone 6 PM IC csere

A készülék tápellátó IC-je a panel majdhogynem teljes áramellátásáért felel. Számos, a telefonban fellelhető integrált áramkör (audio IC, háttérvilágítás IC, touch IC, etc.) számára szolgáltat energiát. Tipikus hibajele lehet, hogy a töltőre csatlakoztatva jelzi a töltési folyamatot, valójában azonban nem végzi el azt, illetve, hogy a fent említett perifériák nem működnek megfelelően. Az iPhone 6 töltő IC javítása kb 1,5 órát vesz igénybe.
Ez a telefon típus rengeteg tulajdonságában eltér elődmodelljeitől. Elsősorban a telefon kialakítása különbözik. A készülék méretét tekintve nagyobb, emellett sokkal vékonyabb lett, mint az elődmodellek, ezért könnyebben törik vagy deformálódik. Az elhajolt hátlapot ne próbáljuk meg otthon, kézzel visszahajlítani, ugyanis ezzel olyan alkatrészekben tehetünk kárt, mint például a telefon alaplapja. A készülék anyaga igen csúszós, ezért sűrűbben fordul elő, hogy szervizeseinknek iPhone 6 kijelző cserét kell alkalmazniuk egy-egy készüléken a leejtés során bekövetkezett érintőüveg- vagy LCD törés miatt. Bizonyos iPhone javításokkal foglalkozó honlapok arról számolnak be, hogy szintén típushiba az antenna vagy az előlapi kamera és közelségérzékelő nem megfelelő működése. Sok esetben sajnos az adott problémát nem oldja meg a problémás alkatrész (pl.: előlapi kamera) cseréje, ilyenkor az annak működéséért felelős panel cseréje alkalmazandó. iPhone 6 szervizeinkben a szerelési folyamatok 95%-a a helyszínen megvárható és megtekinthető.