iPhone 6s szerviz - Árlista

iPhone 6s kijelző csere

iPhone 6s kijelző csere

Az alkatrész meghibásodásához vezethetnek a készüléket érő különböző mechanikai behatások. A telefon megjelenítője leejtés vagy ütődés során sérülhet, ilyenkor karcossá válhat, megrepedhet, rosszabb esetben betörhet az érintőüveg - ritkább esetben az LCD is. Az iPhone 6s kijelző cseréje megközelítőleg fél órát vesz igénybe, a folyamat látványszervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.
iPhone 6s akkumulátor csere

iPhone 6s akkumulátor csere

Az iPhone 6s akkumulátor meghibásodásának tipikus hibajele, ha a telefon gyorsan merül, illetve 10-30%-os töltöttségi szintnél kikapcsol. Ha a készülék hálózati adapterre vagy számítógépre való csatlakoztatás során üzemel, ezt követően azonban kikapcsol, szintén az alkatrész cseréje jelenthet megoldást a problémára. Az iPhone 6s akkumulátor cseréje megközelítőleg 10 percet vesz igénybe.
iPhone 6s dock csatlakozó csere

iPhone 6s dock csatlakozó csere

Az iPhone 6s töltő csatlakozójának meghibásodásakor azt tapasztalhatjuk, hogy készülékünk nem szinkronizálható az adott számítógéppel vagy laptoppal. Ilyen jellegű üzemzavar esetén a telefontöltési funkciók sem működnek megfelelően. Ezeket a hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza. Az iPhone 6s dock csatlakozó cseréje általában 30 percet vesz igénybe.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 6s hátlap csere

iPhone 6s hátlap csere

Az iPhone 6s hátlapja azt az apróságot leszámítva, hogy a készülék rózsa arany színben is kapható, gyakorlatilag alig különbözik az elődmodellétől. Az egyetlen említésre méltó változás a 6s megerősített fémváza, melynek köszönhetően a hátlap is nehezebben hajlik és sérül. A készülék hátlapja rendkívül elegáns, védelméről érdemes valamilyen formában gondoskodnunk.
iPhone 6s hangerő szabályzó szalagkábel csere

iPhone 6s hangerő szabályzó szalagkábel csere

Ha azt tapasztalod, hogy készülékeden nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerőszabályzó gombok, illetve a némítás gomb sem működik funkciója szerint, nagy valószínűséggel az iPhone 6s hangerő szalagkábele hibásodott meg. Ennek javítási ideje megközelítőleg 40-50 perc, szervizünkben megvárható.
iPhone 6s előlapi kamera csere

iPhone 6s előlapi kamera csere

Az előlapi kamerát általában selfiek vagy csoportképek készítése során alkalmazzuk. A meghibásodása során tapasztalható hibajelek nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera üzemzavara esetén. Ha tehát azt tapasztalod, hogy a vaku nem működik, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűleg az iPhone 6s Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.
iPhone 6s hátlapi kamera csere

iPhone 6s hátlapi kamera csere

Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s Plus hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.
iPhone 6s csengőhangszóró csere

iPhone 6s csengőhangszóró csere

A készülék által közvetített, lejátszott összes külső hangjáért az úgynevezett csengőhangszóró felel. Ezt az alkatrészt gyakran keverik össze a beszéd hangszóróval, mely a telefonbeszélgetések során közvetített hangok megfelelő minőségű továbbítását végzi. Amennyiben készüléked beérkező hívások és üzenetek esetén nem ad értesítő hangot - és ugyanez történik pl. ébresztésnél is - az iPhone 6s Plus csengőhangszóróját kell kicserélnünk.
iPhone 6s beszédhangszóró csere

iPhone 6s beszédhangszóró csere

Ha azt tapasztalod, hogy készüléked telefonbeszélgetések során nem továbbítja megfelelően a másik fél hangüzeneteit, - pl. recseg a vonal, halk a vétel stb. - könnyen lehet, hogy nem a szolgáltató által közvetített jelben, hanem a telefonodban van a hiba. Ha újraindítás, hálózatfrissítés és a SIM kártya igazítása sem jelent megoldást a problémára, egészen biztos, hogy az iPhone 6s beszédhangszóróját kell kicserélnünk.
Valószínűleg senkinek sem árulunk el nagy titkot azzal, hogy gyakoriság tekintetében a 2015 szeptember 9-én bemutatott iPhone 6s szervizelése során is a kijelző cseréje várható a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Számolunk továbbá azzal, hogy az újonnan megjelent készülékek esetében nem gyári jellegű meghibásodások, sokkal inkább sérülések által okozott üzemzavarok miatt szorul majd az iPhone 6s javításra. Amennyiben a készülék leesik vagy hozzáütődik valamihez, könnyedén előfordulhat, hogy a telefon hátlapja sérül, ilyenkor a hátoldali alumínium lap cseréje válik szükségessé. A készülék dock csatlakozója pedig valamilyen beázás vagy szennyeződés hatására hibásodhat meg, szervizünkben a megjelenés napjától fogva azonnali jelleggel javítjuk az iPhone 6s meghibásodásának ezen formáját is. Továbbá, ha bármilyen működésbeli problémát észlel készülékében, forduljon bizalommal szervizes munkatársainkhoz!