iPhone SE szerviz - Árlista

iPhone SE kijelző csere

iPhone SE kijelző csere

Egy okostelefon legtörékenyebb pontja egyértelműen a kijelzője. Mindannyian éltük már át azt a bénító érzést, ahogy a mobil kicsúszik kezeink közül, és mi csak reménykedtünk, hogy nem tört darabokra a képernyő. Szerencsére egy kijelző cseréje „rutinműtétnek” számit, és egy törött iPhone SE kijelző szinte soha nem okoz olyan maradandó károsodást, amit ne lehetne megjavítani.
iPhone SE akkumulátor csere

iPhone SE akkumulátor csere

Az iPhone SE kijelzője és külső paraméterei egy az egyben ugyanazok, mint az 5s paraméterei, teljesítményben azonban lekörözi a régebbi modellt. 14 órás beszélgetési idő, 13 órás böngészési lehetőség Wi-Fi használattal, 50 órás zenehallgatás. Azonban az iPhone SE esetében is előfordulhat, hogy várakozásaink nem felelnek meg a valóságnak.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone SE dock csatlakozó csere

iPhone SE dock csatlakozó csere

Az iPhone SE töltő csatlakozójának meghibásodásakor előfordulhat, hogy a készülékünk nem szinkronizálható a számítógéppel vagy laptoppal, illetve hálózatra való csatlakoztatás alkalmával az eszköz nem vesz fel töltést. Az iPhone SE dock csatlakozó cseréje általában 30 percet vesz igénybe, de ez a körülményektől függően változhat.
iPhone SE hátlap csere

iPhone SE hátlap csere

Az Apple új okostelefonja kétségkívül az egyik legmutatósabb darab most a piacon, köszönhetően a kifinomult színkombinációkban pompázó hátlapoknak. Érthető, hogy nem akarjuk egy tok mögé rejteni szerzeményünket, e nélkül viszont fenn áll a kockázata, hogy hamar kopásnak indul a külső borítás. Ilyenkor az iPhone SE hátlap cseréjével lehet orvosolni a problémát.
iPhone SE bekapcsoló flex csere

iPhone SE bekapcsoló flex csere

Az iPhone SE bekapcsológomb hibajele többrétű is lehet. Az egyik, hogy a készüléked megrázásakor egy különös hangot ad ki az eszköz. Ezt a hibát azonban egy rosszul rögzített akkumulátor is okozhatja. További hibajel, ha az iPhone nem lezárható, illetve a bekapcsológomb nem mindig reagál a nyomásra.
iPhone SE töltő IC csere

iPhone SE töltő IC csere

A készülék tölthetőségéért az alaplapon elhelyezett integrált áramkör (töltő IC) felel. Amennyiben ez megsérül, vagy beázás következtében meghibásodik, az iPhone SE töltő IC azonnali cseréje szükségeltetik, hiszen e nélkül a készülék nem lesz tölthető.
iPhone SE audio IC csere

iPhone SE audio IC csere

Akkor beszélhetünk a készülék audio IC meghibásodásáról, ha folyamatosan vagy időszakosan tapasztalható az iPhone SE hangerő indokolatlan csökkenése vagy némasága. Ha telefonbeszélgetés során nem hallod a beszédpartnered vagy ő nem hall a vonal másik végéről, valószínűleg az iPhone SE auido IC javítására, cseréjére van szükséged.
iPhone SE hátlapi kamera csere

iPhone SE hátlapi kamera csere

Az iPhone SE hátlapi kamerájával gyönyörű, éles képeket készíthetünk, még rossz fényviszonyok között is sokkal jobban teljesít, mint elődei. Ráadásul az új kamerának köszönhetően a telefon kiválóan alkalmas élő fotók és 4K videó rögzítésére is. Ha tehát homályos, rossz képminőséget tapasztalunk, azért vagy valamilyen szennyeződés, vagy az alkatrész meghibásodása a felelős.
iPhone SE előlapi kamera csere

iPhone SE előlapi kamera csere

Az iPhone SE előlapi kamerájával lehetőségünk nyílik jó minőségű szelfik és csoportképek készítésére. Az alkatrész meghibásodásakor könnyen észrevehető hibajeleket produkál, amik nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera esetében. Ha nem működik a vaku, vagy foltos, homályos a kép, nagy valószínűséggel az iPhone előlapi kamera cseréjére van szükség.
iPhone SE csengő hangszóró csere

iPhone SE csengő hangszóró csere

Az iPhone SE csengő hangszóró felel a készülék külső hangforrásának biztosításáért, vagyis hogy a telefon csörögjön, ha bejövő hívás érkezik, illetve, hogy hangot adjon ki zenelejátszáskor. A hangszóró a dock-csatlakozótól kapja a jelet, ezért ha a dock-csatlakozó nem működik megfelelően, könnyen előfordulhat, hogy ez az iPhone SE csengő hangszóró teljesítményét is befolyásolja.
iPhone SE beszéd hangszóró csere

iPhone SE beszéd hangszóró csere

Telefonálás közben a hangot az iPhone SE beszédhangszórója biztosítja. Amennyiben a telefonhívás alatt halkan, recsegve, vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered, az iPhone SE beszéd hangszóró hibájára gyanakodhatunk. Első lépésként egy alapos tisztítást végzünk el, ha pedig ez nem segít, kicseréljük a meghibásodott alkatrészt.
iPhone SE Wi-Fi antenna csere

iPhone SE Wi-Fi antenna csere

Az iPhone SE Wifi antennája segítségével a készülék megtalálja az összes észlelhető vezeték nélküli hálózatot, továbbá felelős a jelerősségért, és hogy ne dobjon le a hálózatról, ha egyszer már megtalálta. Ha gyakorta tapasztalod, hogy az internet kapcsolat megszakad és emiatt biztosan nem a szolgáltató a hibás, valószínűleg az iPhone SE Wi-Fi antenna csere jelent megoldást a problémára.
Az Apple 2016 márciusában jelentette be, hogy egy középkategóriás készülékkel kívánja felpezsdíteni az okostelefon piacot. Az iPhone 5c ki nem mondott buktáját követően ez nem is meglepő. Az iPhone SE gyakorlatilag az 5s korszerűsített verziója, melybe néhány iPhone 6s alkatrész is bekerült. Sebességét és hatékonyságát tekintve egy 5s-nél sokkal gyorsabb készüléket kaptak készhez a vásárlók, mely külsejét tekintve visszatért az 5s-nél már bevált gyakorlathoz. A 4 colos kijelző mellett az Apple újra elővette a kör alakú hangerőgombokat és a négyzet alakú megformálást. Az iPhone SE javítás tekintetében is hasonló az elődhöz, van azonban néhány olyan jellegű újítás, melyeket kizárólag tapasztalt szakemberek képesek javítani.