iPad Pro 12,9 (2017) szerviz - Árlista

iPad Pro 12,9 (2017) kijelző csere

iPad Pro 12,9 (2017) kijelző csere

Tanácsos elhoznod szervizünkbe a tableted, ha az iPad Pro kijelzője karcos, illetve törött. Egy használt kijelző nem csak rontja a készülék esztétikai és anyagi értékét, de az ujjaidat is felsértheti. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül kicseréljük a hibás alkatrészt.
iPad Pro 12,9 (2017) akkumulátor csere

iPad Pro 12,9 (2017) akkumulátor csere

Abban az esetben érdemes elhoznod szervizünkbe tableted egy akkumulátor cserére, ha az minden előjel nélkül kikapcsol, esetenként nehezen, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést, legrosszabb esetben pedig be sem kapcsol. Mivel a probléma több típusú lehet, ezért szerviz előtt megvizsgáljuk, kiderítjük a probléma okát, majd javítjuk a hibás iPad Pro-t.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Pro 12,9 (2017) töltő csatlakozó csere

iPad Pro 12,9 (2017) töltő csatlakozó csere

Az iPad Pro töltő csatlakozójának cseréjére lesz szükség, ha a készülék akadozva, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Mivel a meghibásodás oka nem mindig egyértelmű, így szerviz előtt bevizsgáljuk, majd javítjuk a meghibásodott készüléket. 
iPad Pro 12,9 (2017) hátlap csere

iPad Pro 12,9 (2017) hátlap csere

Az iPad Pro hátlapját abban az esetben ajánlott cserére hoznod, ha az már zavaróan karcos, törött, esetleg ismeretlen okból púposodott. Mivel egy esztétikailag kifogásolható hátlap sokat ront a készülék értékén, így mindenképpen ajánlott a cseréje.
iPad Pro 12,9 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Pro 12,9 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha nem reagál a bekapcsoló gomb erős nyomására sem. Mivel létfontosságú alkatrészről beszélünk, így érdemes minél hamarabb korrigálni a hibát. A szerviz előtt kivizsgáljuk a probléma pontos okát, majd megfelelő szakértelemmel javítjuk az eszközt.
iPad Pro 12,9 (2017) csengő hangszóró csere

iPad Pro 12,9 (2017) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró meghibásodása esetén a készülék recsegve, tompán szólal meg, de esetenként teljesen süket marad. Mivel a problémának több forrása is lehet, így a megoldása sem általános. Üzletünkben kivizsgáljuk és megjavítjuk a készüléked.
iPad Pro 12,9 (2017) előlapi kamera csere

iPad Pro 12,9 (2017) előlapi kamera csere

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha az előlapi kamerájával kapcsolatban problémát érzékelsz. A hiba lehet szoftveres és hardveres is, kivizsgálás után, rövid időn belül javítjuk.
iPad Pro 12,9 (2017) hátlapi kamera csere

iPad Pro 12,9 (2017) hátlapi kamera csere

Abban az esetben ajánlott a hátlapi kamera cseréje, ha megfelelő fényviszonyok mellett, a készített képek minősége nem megfelelő. Mivel a problémát jelentheti szoftveres és hardveres meghibásodás is, így érdemes szerviz előtt megvizsgálni a készüléket.
2017-ben az Apple abszolút csúcskategóriát jelentő készüléke a 12,9"-os képernyővel rendelkező iPad Pro. Mind megmunkálásában, mind az elképesztő erejű belső hardverezésében megmutatkozik, hogy a gyártó prémiumtermékként gondol a készülékre. Ez sajnos kiütközik az árán is, ha a legjobb specifikációkkal ellátott készüléket választod, könnyen felcsúszhat fél millió felé is az értéke. Érdemes tehát minél tovább megőrizned eredeti épségében, amire ütésálló iPad Pro tokok beszerzésével és használatával komoly esélyed van. Megfelelő minőségű tok nélkül az iPad Pro rendkívül kiszolgáltatott helyzetben van. Egy élesebb tárgy könnyen felkarcolhatja a kijelzőjét, hátlapját, nagyobb ütődés pedig eltörheti, sőt deformálhatja a vázát. Természetesen szervizünkben a legtöbb alkatrész cseréjére lehetőset biztosítunk. Az iPad Pro nem vízálló, így ha vízbe ejted és beázik egy ultrahangos tisztítás jelentheti a megoldást.