iPhone 8 szerviz - Árlista

iPhone 8 kijelző csere

iPhone 8 kijelző csere

Utángyárott kijelző 39.990 Ft | Gyári kijelző 49.990 Ft
Az iPhone 8 kijelzőjének cseréjét végezzük, ha karcosodott, illetve törött. Szervizünkben rövid időn belül végzünk a munkafolyamattal, ami egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.
Vízzáró ragasztó pótlása

Vízzáró ragasztó pótlása

A vízzáró réteg pótlása legalább olyan létfontosságú lépés a telefonod szerelésének végeztével, mint az, hogy minden alkatrészt a pontos helyére illesszünk vissza. Az iPhone 6s/6s Plus és iPhone 7/7 Plus készülékek már gyári vízzáró réteggel rendelkeznek, ami a kijelző leszerelése során sajnos minden esetben elszakad. Ha kéred a vízzáró réteg pótlását, a készüléked kijelzője mellett nem fog beszivárogni víz.
iPhone 8 akkumulátor csere

iPhone 8 akkumulátor csere

Az iPhone 8 akkumulátorának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked zavaróan rövid időn belül lemerül, vagy véletlenszerűen kikapcsol, és csak töltőre helyezve indul újra. Cseréje kevés időt vesz igénybe, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett, üzletünkben megvárhatsz.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 8 dock csatlakozó csere

iPhone 8 dock csatlakozó csere

Az iPhone 8 dock csatlakozójának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked alig, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. A hibás alkatrész cseréje megvárható szervizünkben, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett akár figyelemmel is kísérhetsz.
iPhone 8 hátlap csere

iPhone 8 hátlap csere

Az erősen karcosodott, törött iPhone 8 hátlapjának cseréjét érdemesebb minél hamarabb elvégezni, hiszen a mélyebb karcolódások akár az ujjaidat is felsérthetik. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régi, hibás iPhone 8 hátlapot.
iPhone 8 ház csere

iPhone 8 ház csere

Az iPhone 8 ház cserére szorul, ha erősen karcosodott, törött vagy meghajlott. A cseréjéhez az egész készüléket alkatrészeire kell bontanunk, majd újra felépítenünk, így több időbe kerül, mint egy egyszerű moduláris javítás. 
iPhone 8 kamera lencse csere

iPhone 8 kamera lencse csere

A hátlapi kamera előtt található lencse felel az alkatrész biztonságáért. Használat során szinte kizárt, hogy ne karcolódjon, horzsolódjon. Ilyenkor romlik az elkészült képek minősége, érdemes tehát minél hamarabb cseréltetned.  
iPhone 8 hátlapi kamera csere

iPhone 8 hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 hátlapi kamerájának meghibásodására utal, ha a készített képek és videók minősége az utóbbi időszakban erősen romlott. A probléma megoldása nem feltétlenül az alkatrész cseréje lesz, előfordulhat, hogy szoftveres frissítéssel, vagy alapos tisztítással javítható a készüléked.
iPhone 8 előlapi kamera csere

iPhone 8 előlapi kamera csere

Az iPhone 8 előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a felvételek minősége erősen romlott az elmúlt időszakban. A homályos fotók, sötét foltok és zavaros képek egyaránt az alkatrész meghibásodására utalnak. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt szerelünk a meghibásodott helyére!
iPhone 8 beszédhangszóró csere

iPhone 8 beszédhangszóró csere

Ha hívások során nem hallod a beszélgetőpartnered, de kihangosítva igen, az iPhone 8 beszédhangszóró cseréje oldja meg a problémát. A cserével hamar végzünk, akár üzletünkben egy forró kávé mellett megvárható.
iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel cseréjét kell elvégezni, ha a készülék hangerő- és bekapcsoló gombjai nem érzékelnek a nyomásra. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit, a munkafolyamat hossza előreláthatólag 1-2 óra.
iPhone 8 csengő hangszóró csere

iPhone 8 csengő hangszóró csere

Cserére szorul az iPhone 8 csengő hangszórója, ha a készüléked recsegve, tompán szólaltatja meg a multimédia tartalmakat. A készülék javítása nem vesz sok időt igénybe, így helyszínen megvárható.
iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

Abban az esetben szükséges az iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs cseréje, ha a készüléked vezeték nélküli töltőre helyezve nem veszi fel a töltést. A töltőtekercs a készülék hátlapjához rögzítve található, szervizünkben igyekszünk a lehető leghamarabb helyrehozni a telefonod.
iPhone 8 vibramotor csere

iPhone 8 vibramotor csere

Az iPhone 8 vibramotor meghibásodása esetén a készülék egyáltalán nem, vagy csak tompán rezeg. Cseréje nem vesz sok időt igénybe, így szervizünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.
Az Apple 2017-ben újított, és kettő helyett három új készüléket mutatott be a kaliforniai Keynote-on. Az iPhone 8 egyértelműen az iPhone 7 utódja, megjelenésében és tudásában ehhez a készülékhez áll a legközelebb. Belső hardverezése némiképpen cserélődött, processzorból újat kapott, ami immár 25%-al nagyobb teljesítményre képes, mint elődje. A por- és vízállósága nem változott, ami azt jelenti, hogy egyiket sem szűri ki teljesen a készülék. Az apróbb porszemek bekerülnek, csakúgy, ahogy a vízcseppek is, így típushibaként mindenképpen kiemelhető a beázás. Az akkumulátorának teljesítménye közel azonos az elődhöz képest, 1000 feltöltést és lemerülést bír ki, azután gyorsabban merül, sőt púposodhat. Ha romlást tapasztalsz az üzemidőben, mindenképpen hozd szervizünkbe a készüléked. A készülék prémium érzetét kelti az üveg hátlap, amivel legutoljára az iPhone 4s telefonnál találkozhattunk. Az akkori tapasztalatokból leszűrhetjük, hogy gyorsan és könnyen karcolódik, horzsolódik, de nagyobb esések folytán sajnos törésre is fel kell készülni, amit szervizünkben a hátlap cseréjével korrigálunk. Kijelzője szintén maradt a régi, amire a megszokott hibásodások jellemzőek, mint a foltosodás, karcolódás, illetve törés. Ha a készülékedben problémát tapasztalsz, látogass el szervizünkbe, hogy rövid időn belül korrigáljuk a hibásodást.