iPhone 8 szerviz - Árlista

iPhone 8 kijelző csere

iPhone 8 kijelző csere

Az iPhone 8 kijelzője cserére szorul, ha zavaróan karcosodott, esetleg egy nagyobb ütődés következtében eltört. Mivel nem csak a telefon használatát, hanem az anyagi értékét is nagyban csökkenti egy ilyen sérülés, ajánlott minél hamarabb szervizünkbe hoznod!
iPhone 8 akkumulátor csere

iPhone 8 akkumulátor csere

Az iPhone 8 akkumulátorának cseréjét javasoljuk, ha a készüléked zavaróan rövid időn belül lemerül, vagy véletlenszerűen kikapcsol, és csak töltőre helyezve indul újra. Az elhasználódott, vagy meghibásodott akkumulátorok felpúposodnak, és tönkretehetik a kijelzőt.  Cseréje kevés időt vesz igénybe, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett, üzletünkben megvárhatsz.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 8 hátlap csere

iPhone 8 hátlap csere

Az erősen karcosodott, törött iPhone 8 hátlapjának cseréjét érdemesebb minél hamarabb elvégezni, hiszen a mélyebb karcolódások akár az ujjaidat is felsérthetik, emellett az anyagi értékéből is rengeteget veszít a készülék. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régi, hibás iPhone 8 hátlapot.
iPhone 8 hátlapi kamera csere

iPhone 8 hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 hátlapi kamerájának meghibásodására utal, ha a készített képek és videók minősége az utóbbi időszakban erősen romlott. A probléma megoldása nem feltétlenül az alkatrész cseréje lesz, előfordulhat, hogy szoftveres frissítéssel vagy alapos tisztítással javítható a készüléked.
iPhone 8 előlapi kamera csere

iPhone 8 előlapi kamera csere

Az iPhone 8 előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a felvételek minősége erősen romlott az elmúlt időszakban. A homályos fotók, sötét foltok és zavaros képek egyaránt az alkatrész meghibásodására utalnak. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt szerelünk a meghibásodott helyére!
Az Apple 2017-ben újított, és kettő helyett három új készüléket mutatott be a kaliforniai Keynote-on. Az iPhone 8 egyértelműen az iPhone 7 utódja, megjelenésében és tudásában ehhez a készülékhez áll a legközelebb. Belső hardverezése némiképpen cserélődött, processzorból újat kapott, ami immár 25%-al nagyobb teljesítményre képes, mint elődje. A por- és vízállósága nem változott, ami azt jelenti, hogy egyiket sem szűri ki teljesen a készülék. Az apróbb porszemek bekerülnek, csakúgy, ahogy a vízcseppek is, így típushibaként mindenképpen kiemelhető a beázás. Az akkumulátorának teljesítménye közel azonos az elődhöz képest, 1000 feltöltést és lemerülést bír ki, azután gyorsabban merül, sőt púposodhat. Ha romlást tapasztalsz az üzemidőben, mindenképpen hozd szervizünkbe a készüléked. A készülék prémium érzetét kelti az üveg hátlap, amivel legutoljára az iPhone 4s telefonnál találkozhattunk. Az akkori tapasztalatokból leszűrhetjük, hogy gyorsan és könnyen karcolódik, horzsolódik, de nagyobb esések folytán sajnos törésre is fel kell készülni, amit szervizünkben a hátlap cseréjével korrigálunk. Kijelzője szintén maradt a régi, amire a megszokott hibásodások jellemzőek, mint a foltosodás, karcolódás, illetve törés. Ha a készülékedben problémát tapasztalsz, látogass el szervizünkbe, hogy rövid időn belül korrigáljuk a hibásodást.