iPad Pro 10,5 (2017) szerviz - Árlista

iPad Pro 10,5 (2017) kijelző csere

iPad Pro 10,5 (2017) kijelző csere

Hozd el üzletünkbe készüléked, ha kijelzője erősen karcosodott vagy egy nagyobb ütődés során eltört. Szervizünkben rövid idő alatt gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.
iPad Pro 10,5 (2017) akkumulátor csere

iPad Pro 10,5 (2017) akkumulátor csere

Az iPad Pro akkumulátorát abban az esetben ajánljuk cserélni, ha a készüléket gyorsan, pár órán belül lemerül. Előfordulhat, hogy az akkumulátor púposodni kezd, ekkor kinyomhatja a hátlapot, illetve kijelzőt is, de a belső alkatrészekben is problémát okozhat.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad Pro 10,5 (2017) töltő csatlakozó csere

iPad Pro 10,5 (2017) töltő csatlakozó csere

A töltő csatlakozó meghibásodásának jele, ha a készüléked nehezen, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Ilyenkor a számítógéppel sem tudod párosítani, így adatokat sem tudsz másolni rá. Üzletünkben feltárjuk a hiba valódi okát, és javítjuk a készüléket.
iPad Pro 10,5 (2017) hátlap csere

iPad Pro 10,5 (2017) hátlap csere

A törött iPad Pro hátlap  cseréje nem csak azért fontos, mert megtartod vele az iPad eredeti értékét, hanem esztétikailag is frissül a készülék. Megbízható, gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, így ha minket választasz, rövid időn belül tökéletesre varázsoljuk a készüléked.
iPad Pro 10,5 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad Pro 10,5 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

Javasoljuk, hogy hozd a készüléked szervizünkbe, ha semmit sem reagál a bekapcsoló gomb erős nyomására sem. Ha kattogó hangot hallat, illetve olyan érzetet kelt, mintha betört volna, a szalagkábel cseréjével orvosoljuk a problémát.
iPad Pro 10,5 (2017) csengő hangszóró csere

iPad Pro 10,5 (2017) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró problémájára utaló jel, ha a készüléked recsegő hangon, tompán, esetleg egyáltalán nem szólaltatja meg a multimédia tartalmakat. Cseréjét szervizünkben rövid időn belül elvégezzük.
iPad Pro 10,5 (2017) előlapi kamera csere

iPad Pro 10,5 (2017) előlapi kamera csere

Az előlapi kamera cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készült képek homályosak, sötét foltokkal borítottak. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, ha megállapítottuk az okát, megjavítjuk a készüléked.
iPad Pro 10,5 (2017) hátlapi kamera csere

iPad Pro 10,5 (2017) hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera cseréje szükséges, ha a készített képeid homályosak, sötét foltokkal borítottak. Előfordulhat, hogy a kép teljesen elsötétül, ilyenkor szoftveres problémára gyanakodhatunk. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük a meghibásodott alkatrészt.
2017-ben az iPad Pro 10,5" felváltotta a kisebbik testvérét, az iPad Pro 9,7" táblagépet. Miért volt erre szükség az Apple-nél? A gyártó érzékeltetni szeretné a vásárlókkal, hogy az iPad Pro szériára, nem csak egy szórakoztató, kényelmi eszközként gondol, hanem egy hordozható és kompakt munkagépre is. Habár látszólag nem nagy a különbség a két képernyőméret között, mégis az iOS 11 komolyabb, több funkciós felülete megkívánja a méretnövekedést. Az iPad Pro brutális tudású hardverekből épül fel, amelyek sebességét még sok éven keresztül nem érheti panasz, ráadásul a tablet megkapta az iPhone 7 kameráját, ezzel még egy lépést tett a csúcskategória felé. Az erős hardverek, finom és minőségi megmunkálás azonban nem elég ahhoz, hogy a készülék eredeti állapotában átvészeljen több éves használatot. A kijelzője könnyen karcolódik, kisebb ütődések hatására törik, a belső kábelek elszakadnak, az akkumulátor pedig használattól függően, de 1-2 éven belül biztos felmondja a szolgálatot. Szervizünkben minden esetleges meghibásodásra és törésre felkészültünk, így bármilyen panasz esetén szívesen látjuk a készüléked egy gyors javításra.