iPhone 6s Plus szerviz - Árlista

iPhone 6s Plus kijelző csere

iPhone 6s Plus kijelző csere

A készülék megjelenítőjének sérüléséért általában a különböző jellegű mechanikai behatások felelősek. Egy esetleges leejtés vagy ütődés során az alkatrész megkarcolódhat, megrepedhet vagy rosszabb esetben betörhet. Ilyen esetekben érdemes az iPhone 6s Plus kijelző cseréjét minél előbb elvégezni, hiszen a hibás megjelenítő további károkat is okozhat.
Vízzáró ragasztó pótlása

Vízzáró ragasztó pótlása

A vízzáró réteg pótlása legalább olyan létfontosságú lépés a telefonod szerelésének végeztével, mint az, hogy minden alkatrészt a pontos helyére illesszünk vissza. Az iPhone 6s/6s Plus és iPhone 7/7 Plus készülékek már gyári vízzáró réteggel rendelkeznek, ami a kijelző leszerelése során sajnos minden esetben elszakad. Ha kéred a vízzáró réteg pótlását, a készüléked kijelzője mellett nem fog beszivárogni víz.
iPhone 6s Plus akkumulátor csere

iPhone 6s Plus akkumulátor csere

Ha az iPhone 6s Plus akkumulátora a szokottnál gyorsabban merül le, illetve kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, valószínűleg az alkatrész cseréje szükséges. A javítás körülbelül 10 percet vesz igénybe, mely folyamat szervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 6s Plus dock csatlakozó csere

iPhone 6s Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 6s Plus dock csatlakozójához több ok is vezethet, vegyük sorra a leggyakoribb eseteket! A 6s Plus dock csatlakozójára való legnagyobb veszélyforrás az alkatrész szöszösödése, illetve beázása. Utóbbi során különösen problémás lehet, hogy a beázás hatására fellépő oxidáció a készülék egyéb alkatrészeit is célba veszi.
iPhone 6s Plus hátlap csere

iPhone 6s Plus hátlap csere

Az alkatrész cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék valamilyen mechanikai behatás következtében megsérül. Ez általában leejtés vagy ütődés során következik be. Rosszabb esetekben előfordul, hogy a hátlap deformálódása miatt a készülék egyéb alkatrészei is meghibásodnak. Ilyenkor érdemes elvégezni az iPhone 6s Plus hátlap cserét.
iPhone 6s Plus előlapi kamera csere

iPhone 6s Plus előlapi kamera csere

Az előlapi kamerát általában selfiek vagy csoportképek készítése során alkalmazzuk. A meghibásodása során tapasztalható hibajelek nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera üzemzavara esetén. Ha tehát azt tapasztalod, hogy a vaku nem működik, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűleg az iPhone 6s Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.
iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere

iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere

Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s Plus hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.
iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Az alkatrész nem csupán a be- és kikapcsoló gomb megfelelő működéséért felelős, hanem a vaku és a felső mikrofon szűrőjének rendeltetésszerű üzemeltetéséért is. Ezért, ha ezen alkatrészek hibáját tapasztalod, megeshet, hogy a bekapcsoló szalagkábel cseréje válik szükségessé. Akkor is a szalagkábel ment tönkre, ha a bekapcsoló gomb nyomáskor nem ad kattanó hangot, illetve esetenként beragad.
iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Ha azt tapasztalod, hogy készülékeden nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerőszabályzó gombok, illetve a némítás gomb sem működik funkciója szerint, nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus hangerő szalagkábele hibásodott meg. Ennek javítási ideje megközelítőleg 40-50 perc, szervizünkben megvárható.
iPhone 6s home gomb csere

iPhone 6s home gomb csere

Abban az esetben indokolt az iPhone 6s home gomb cseréje, ha az alkatrész erős nyomásra sem reagál, illetve egy nagyobb esés következtében betört. Mivel gyakorlatilag ez az egyetlen irányító gomb a készüléken, mindenképpen ajánlott a cseréje.
iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere

iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere

A készülék által közvetített, lejátszott összes külső hangjáért az úgynevezett csengőhangszóró felel. Ezt az alkatrészt gyakran keverik össze a beszéd hangszóróval, mely a telefonbeszélgetések során közvetített hangok megfelelő minőségű továbbítását végzi. Amennyiben készüléked beérkező hívások és üzenetek esetén nem ad értesítő hangot - és ugyanez történik pl. ébresztésnél is - az iPhone 6s Plus csengőhangszóróját kell kicserélnünk.
iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere

iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere

Telefonbeszélgetés közben előfordul, hogy rosszul vagy egyáltalán nem hallod a vonal másik végén lévő beszédpartnered? Ilyen esetekben nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus beszéd hangszóró cseréjét kell elvégeznünk okostelefonodon. A javítás megközelítőleg 15-20 percet vesz igénybe, így azt a helyszínen megvárhatod.
Szervizes szemmel az iPhone 6s Plus lényegesen kevés változáson ment keresztül elődmodelljéhez képest. Bár a telefon számos új funkcióval és erősebb alumínium házzal rendelkezik, mégis sokban hasonlítanak a szerelési gyakorlatok a 6 Plus-nál tapasztaltakéhoz. A megjelenést követő hetekben és hónapokban nem számítunk nagy tömegre az iPhone 6s Plus javításokkal kapcsolatban. A készülék - szervizes munkatársaink véleménye szerint - leginkább valamilyen fizikai behatás (leejtés vagy ütődés) során hibásodhat meg, az egyéb, alkatrészek idővel elkerülhetetlen romlása csupán 1 vagy 2 évvel későbbre datálható. Mindenesetre felkészültünk arra, hogy a magyarországi megjelenés napjától fogva elvégezhessük az iPhone 6s Plus kijelző cseréjét, akkumulátor- dock-csatlakozó-, valamint hátlap cseréjét is. Az elődmodellek esetében tapasztaltuk, hogy a megnövekedett kijelzőre nagyobb veszélyként leselkednek a fentiekben említett fizikai jellegű behatások, ezért a készüléket érdemes edzett üveg kijelzővédővel is ellátni.