iPhone 7 Plus szerviz - Árlista

SwitchEasy Numbers iPhone 7 Plus tok

SwitchEasy Numbers iPhone 7 Plus tok

Az ütésálló SwitchEasy iPhone 7 Plus tokot úgy tervezték, hogy semmilyen körülmény között sem okozzon csalódást. Biztosan találkoztál már olyan iPhone tokkal, amiben egyszerűen kényelmetlen volt az iPhone használata, a kialakításából és anyagából fakadóan.
iPhone 7 Plus kijelző csere

iPhone 7 Plus kijelző csere

Az alkatrész általában leejtés vagy ütődés során hibásodhat meg, de előfordulhatnak olyan jellegű meghibásodások, melyeket nem fizikai behatás okozott. Ilyen például a kék képernyővel kifagyó iPhone. A kijelző csere ideje kb. 30-40 perc.
iPhone 7 Plus akkumulátor csere

iPhone 7 Plus akkumulátor csere

Valószínűleg az akkumulátor cseréje vált indokolttá, ha a készüléked a megszokott terhelés mellett a szokásosnál gyorsabban merül vagy nem is képes felvenni a maximális töltésmennyiséget. A javítás időtartama szervizeinkben: 20-30 perc.
iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere

iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere

Abban az esetben, ha azt tapasztalod, hogy a készülék lightnig csatlakozója nem érintkezik, nem vesz fel töltést, illetve nem ismeri fel a fülhallgatót, a 7 Plus dock csatlakozó cseréje vált szükségessé. A javítás időtartama kb. 45 perc.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 7 Plus hátlap csere

iPhone 7 Plus hátlap csere

Az alkatrész cseréje viszonylag ritka esetben szükséges. Ha mégis, akkor általában karcolások vagy ütődések okozta sérülések miatt. Szervizeinkben a javítás időtartama kb. 60 perc.
iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Ha a készülék nem reagál a bekapcsoló gomb nyomására, esetleg a vaku vagy a felső mikrofon nem működik, esetleg a hangerőszabályzó gombok érzéketlenek, esetleg a némító gomb sem működik, akkor feltehetőleg az alkatrész cseréjére van szükség. A javítás ideje megközelítőleg 40-50 perc.
iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere

iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere

Ha telefonálás közben halkan - vagy egyáltalán nem - hallod a beszédpartnered, valószínűleg a hangszóró tisztítására vagy cseréjére van szükség. A javítás időtartama megközelítőleg 40-50 perc.
iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

Az alkatrész hibájára utal, ha az előlapi kamerával készített szelfik homályosak, foltosak, zajosak. A probléma leggyakrabban szoftveres, de előfordulhatnak hardveres meghibásodások is, melyeket kizárólag az alkatrész cseréjével orvosolhatunk.
iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere

iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere

A foltos, zajos, homályos fotók leggyakoribb oka a kamera lencse szennyeződése vagy sérülése. Bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy maga a hátlapi kamera hibásodott meg. Az alkatrész cseréje 30-40 percet vesz igénybe.
iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere

iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere

Ha a készüléked nem ad csengő hangjelzést vagy nem hallhatóak a lejátszott zeneszámok, pedig az iPhone nincs néma üzemmódban, valószínűleg a csengőhangszóró cseréjére van szükség.
Az Apple 2016 szeptember 7-én mutatta be az adott év aktuális csúcsmobilját, az iPhone 7 Plust. Formáját tekinte 6-os készülékekhez hasonlítható az eszköz. Kiegészítve természetesen némi extrával, mint például a víz- és porállóság. Ahogy a legtöbb okostelefon esetében, az iPhone 7 Plus-szal kapcsolatban is a kijelző cserét említhetjük, mint leggyakrabban előforduló javítási procedúra. Ahogyan az sem új jelenség, hogy megközelítőleg 1,5-2 év használatot követően a készülék akkumulátora elfárad, veszít üzemidejéből és ennek következtében elkerülhetetlen az alkatrész mielőbbi cseréje. Legyen szó akár a fent említett meghibásodásokról, akár valamely más periféria működészavaráról, budai látványszervizeinkben azonnal javítjuk iPhone 7 Plus készüléked.