iPhone 7 szerviz - Árlista

iPhone 7 kijelző csere

iPhone 7 kijelző csere

A kijelző cseréje általában a leejtések, ütődések során keletkező repedések és törések következtében válik szükségessé. Előfordulhat azonban, hogy a meghibásodás oka szoftveres eredetű. A javítás időtartama szervizeinkben 25-30 perc.
Vízzáró ragasztó pótlása

Vízzáró ragasztó pótlása

A vízzáró réteg pótlása legalább olyan létfontosságú lépés a telefonod szerelésének végeztével, mint az, hogy minden alkatrészt a pontos helyére illesszünk vissza. Az iPhone 6s/6s Plus és iPhone 7/7 Plus készülékek már gyári vízzáró réteggel rendelkeznek, ami a kijelző leszerelése során sajnos minden esetben elszakad. Ha kéred a vízzáró réteg pótlását, a készüléked kijelzője mellett nem fog beszivárogni víz.
iPhone 7 akkumulátor csere

iPhone 7 akkumulátor csere

Ha a készüléked szokásos terhelés mellett a megszokottnál gyorsabban merül, illetve nem képes felvenni a maximális töltésmennyiséget, valószínűleg az akkumulátor cseréje vált esedékessé. Ennek időtartama: 20-30 perc.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 7 alaplap csere

iPhone 7 alaplap csere

A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza.
Szervizünkben lehetőséged van elvégeztetni az iPhone 7 alaplapjának cseréjét. Mivel az alaplapok különböző specifikációkkal rendelkeznek, illetve készletünk folyamatosan változik, a szerviz előtt érdeklődj kollégáinktól.
iPhone 7 dock csatlakozó csere

iPhone 7 dock csatlakozó csere

Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy az iPhone 7 lightning csatlakozója nem érintkezik. Ilyenkor nem veszi a töltést, nem ismeri fel a fülhallgatót, illetve nem csatlakozik a számítógéphez. Megoldás: az alkatrész cseréje vagy tisztítása. 40 percet vesz igénybe a javítása.
iPhone 7 hátlap csere

iPhone 7 hátlap csere

A készülék hátlapjának cseréje nagyon ritka esetben indokolt. Általában karcolások vagy ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé. Szervizünkben általában 60 perc alatt elvégezzük a műveletet.
iPhone 7 kamera lencse csere

iPhone 7 kamera lencse csere

Gyakori esetben a képek/videók rossz minőségéért nem az iPhone 7 kamerája felel, hanem a telefon hátlapjából kiálló alkatrész, a hátlapi kamera lencse. Ennek feladata, hogy megvédje a kamerát, a karcolásoktól, horzsolásoktól. Cseréjét szervizünkben szakértő kollégáink terheltségtől függően, rövid idő alatt elvégzik.
iPhone 7 vibramotor csere

iPhone 7 vibramotor csere

Az iPhone 7 vibramotor cseréjére van szükség, ha a készüléked tompán, akadozva, vagy egyáltalán nem rezeg. Tapasztalt szervizes kollégáink rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészre cserélik a régit.
iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csere

Az alkatrész meghibásodása számos hibajellel járhat. Azon kívül, hogy a készülék nem reagál a bekapcsoló gomb, esetleg a hangerő-, némító gombok nyomására, előfordulhat, hogy a vaku vagy a felső mikrofon nem működik. A javítás ideje megközelítőleg 40-50 perc.
iPhone 7 Wi-Fi antenna csere

iPhone 7 Wi-Fi antenna csere

Ha elromlik a Wi-Fi antenna az iPhone 7-ben, tulajdonképpen elvágja az internetelérést routeren keresztül. Mivel valószínűleg az életed nagy részét a Facebookon töltöd, kulcsfontosságú az antenna épsége. Raktárainkban tökéletes állapotú iPhone 7 antennák várják, hogy beépítségük őket meghibásodott készülékedbe.
iPhone 7 előlapi kamera csere

iPhone 7 előlapi kamera csere

Az elsősorban szelfik készítésére használt előlapi kamera meghibásodásának leggyakoribb jele, hogy az elkészített fotók foltosak, zajosak. A kamera meghibásodása lehet szofveres és hardveres eredetű is. Az esetleges csere időtartama kb. 45 perc.
iPhone 7 hátlapi kamera csere

iPhone 7 hátlapi kamera csere

Ha a hátlapi kamerával készített fotók homályosak, zajosak, esetleg foltosak, valószínűleg a kamera szennyeződése vagy egyéb meghibásodása okozza a problémát. Az alkatrész cseréje kb. 45 perc. A szoftveres hibák javítása ennél gyorsabb.
iPhone 7 beszédhangszóró csere

iPhone 7 beszédhangszóró csere

Az alkatrész meghibásodásának legtipikusabb jele, hogy telefonbeszélgetés közben halkan vagy egyáltalán nem hallod a vonal másik végén beszélőt. A problémát az iPhone 7 hangszóró cseréje vagy tisztítása oldhatja meg. Szervizünkben 40 perc alatt orvosoljuk a problémát.
iPhone 7 csengőhangszóró csere

iPhone 7 csengőhangszóró csere

Ha a telefon nincs néma üzemmódban, a csengőhangjelzés mégsem hallható, illetve a lejátszott médiafájlok is némák, előfordulhat, hogy az iPhone 7 csengőhangszóró cseréjére van szükséged. Ennek időtartama kb. 40 perc szervizeinkben.
Az Apple 2016 szeptember 7-én bemutatta az aktuális év csúcsmobilját az iPhone 7-et. Formatervezését tekintve az iPhone 6 készülékekhez hasonlítható az eszköz, némi belső erősítéssel. Leggyakoribb meghibásodásként - ahogyan valamennyi okostelefon esetében, - az iPhone 7 kijelző törését említhetjük. Az Apple-től már megszokhattuk, hogy készülékeik rendkívül precíz, igényes munka gyümölcsei, így típushibákról nem beszélhetünk. Idővel az iPhone 7 akkumulátora cserére szorul. Ez a készülék vásárlásától számított 1,5-2 éven belül esedékessé válik. Ilyenkor azt tapasztalhatod, hogy a telefon akkumulátora a megszokottnál jóval gyorsabban merül vagy rosszabb esetben már csak töltőre csatlakoztatva üzemel. Egyéb meghibásodások esetén is nyugodtan keresd fel iPhone szervizünket, hiszen több éves tapasztalatunk köszönhetően a legtöbb problémát azonnal megoldjuk.