iPhone 8 Plus szerviz - Árlista

iPhone 8 Plus kijelző csere

iPhone 8 Plus kijelző csere

Érdemes minél hamarabb szervizünkbe szállítanod a készüléked, ha törött és karcos a kijelzője. Üzletünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi törött helyére, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett akár végig is kísérhetsz.
Vízzáró ragasztó pótlása

Vízzáró ragasztó pótlása

A vízzáró réteg pótlása legalább olyan létfontosságú lépés a telefonod szerelésének végeztével, mint az, hogy minden alkatrészt a pontos helyére illesszünk vissza. Az iPhone 6s/6s Plus és iPhone 7/7 Plus készülékek már gyári vízzáró réteggel rendelkeznek, ami a kijelző leszerelése során sajnos minden esetben elszakad. Ha kéred a vízzáró réteg pótlását, a készüléked kijelzője mellett nem fog beszivárogni víz.
iPhone 8 Plus akkumulátor csere

iPhone 8 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 8 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, ha a készüléked a megszokottnál sokkal gyorsabban merül. Abban az esetben is meg kell vizsgálnunk, ha váratlanul kikapcsol, utána pedig csak töltőre csatlakoztatva kapcsolódik be. Az akkumulátor cseréje nem vesz sok időt igénybe, akár egy ebédszünet alatt is el tudjuk végezni.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 8 Plus ház csere

iPhone 8 Plus ház csere

Az iPhone 8 Plus ház cseréjét hajtjuk végre, ha a készülék ütődések során deformálódott, de a hátlapi üvegborítás nem tört el. Szervizünkben rövid időn belül Apple gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.
iPhone 8 Plus hátlap csere

iPhone 8 Plus hátlap csere

Az iPhone 8 Plus üvegborítású hátlapjának elég egy kisebb ütődés, hogy megrepedjen, eltörjön. Habár a probléma felületinek tűnhet, előfordulhat, hogy a sérülés a belső alkatrészeket is érintette. Szervizünkben megvizsgáljuk a készüléked és gyári minőségű iPhone 8 Plus hátlappal pótoljuk a régit.
iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere

iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere

Mikor van szükség dock csatlakozó cserére? Abban az esetben, ha a készüléked lassan, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit, ami akár helyben megvárható.
iPhone 8 Plus kamera lencse csere

iPhone 8 Plus kamera lencse csere

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera lencse csereéjét abban az esetben ajánlott elvégeztetni, ha az alkatrész állapota már negatív hatással befolyásolja az elkészült felvételek minőségét. A lencse cseréje nem tartozik a könnyű szervizmunkálatok közé, így érdemes szakértőkkel végeztetni!
iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített szelfik homályosak, életlenek, vagy sötét foltokkal borítottak. Cseréje nem vesz igénybe sok időt és kockázatmentesen el tudjuk végezni. Szervizünkben rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi helyére.
iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere

iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere

A készüléked beszédhangszóró cseréjét akkor érdemes elvégezni, ha telefonálás során egyáltalán nem, vagy csak tompán hallod a beszélgetőpartnered. A szerviz nem tart hosszú ideig, így üzletünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.
iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus hátlapi duplakamerájának meghibásodása általában karcolódásokhoz, törésekhez vezethető vissza. De előfordulhat, hogy az elkészült képek minőségének változásáért a lencse koszolódása, vagy épp a párásodása köthető. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük gyári minőségű alkatrészre a régit.
iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere

iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere

Az iPhone 8 Plus csengő hangszóró cseréje szükséges, ha a készüléked bejövő hívásokkor és multimédia tartalmak lejátszása során nem cseng ki. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.
iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábele hibásodott meg, ha a készülék oldalgombjai nem reagálnak az érintésre, vagy betörtek. Szervizeseink rövid időn belül cserélik a hibás alkatrészt.
iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

Az iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercse hibásodott meg, ha a készüléked a vezeték nélküli töltőre helyezve nem veszi fel a töltést. A cseréjét szervizünkben terheltségtől függően, minél hamarabb elvégezzük.
iPhone 8 Plus vibramotor csere

iPhone 8 Plus vibramotor csere

Az iPhone 8 Plus vibramotor cseréje szükséges, ha a készüléked egyáltalán nem, vagy csak tompán rezeg. A munkafolyamat rövid ideig tart, így akár szervizünkben is megvárható.
Az Apple 2017-ben három új iPhone-t is bemutatott, ezzel kitágítva az okostelefonok világát. Az új készülékek közül a legnagyobb az iPhone 8 Plus volt, ami nem csak méreteivel emelkedik ki a konkurens készülékek tömegéből, de tudásával is az aktuálisan kapható egyik legjobb okostelefonnak számít. Az iPhone 7 Plus nagytestvéreként több azonosságot is felfedezhetünk a két telefon között, ilyen az 5,5" hüvelykes kijelzője, vízlepergető tulajdonsága, illetve az akkumulátorának üzemideje. A tapasztalat azt mutatja, hogy az iPhone 8 Plus kijelzőjének épségben tartása elképzelhetetlen lesz karcálló kijelzővédő üvegfólia nélkül. Ha nagyobb esés során törést szenvedett, szervizünkben rövid időn belül vállaljuk cseréjét. Az Apple ígérete szerint az akkumulátor 1000 feltöltést és lemerülést bír ki, ezután veszít a hatékonyságából. Mivel a megöregedett akkumulátorok púposodhatnak, így ajánlott elhoznod szervizünkbe a készüléked, ha érzékelhetően romlott az üzemideje. Az üvegborítású hátlap prémium érzetet sugall, használati szempontból azonban nem szerencsés. Egyrészt könnyen csúszik, másrészt még könnyebben karcolódik, rosszabb esetben törik. Csakúgy, ahogy elődje, az esőben való telefonálást túléli, de a nagyon párás környezetet, esetleg egy merülést már nem. Ilyenkor minél hamarabb el kell juttatni szervizbe a készüléket egy ultrahangos tisztításra.