iPhone 8 Plus szerviz - Árlista

iPhone 8 Plus kijelző csere

iPhone 8 Plus kijelző csere

Érdemes minél hamarabb szervizünkbe szállítanod a készüléked, ha törött és karcos a kijelzője. Üzletünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi törött helyére, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett akár végig is kísérhetsz.
iPhone 8 Plus akkumulátor csere

iPhone 8 Plus akkumulátor csere

Az iPhone 8 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, ha a készüléked a megszokottnál sokkal gyorsabban merül. Abban az esetben is meg kell vizsgálnunk, ha váratlanul kikapcsol, utána pedig csak töltőre csatlakoztatva kapcsolódik be. Az akkumulátor cseréje nem vesz sok időt igénybe, akár egy ebédszünet alatt is el tudjuk végezni.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone 8 Plus hátlap csere

iPhone 8 Plus hátlap csere

Az iPhone 8 Plus üvegborítású hátlapjának elég egy kisebb ütődés, hogy megrepedjen, eltörjön. Habár a probléma felületinek tűnhet, előfordulhat, hogy a sérülés a belső alkatrészeket is érintette. Szervizünkben megvizsgáljuk a készüléked és gyári minőségű iPhone 8 Plus hátlappal pótoljuk a régit.
iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített szelfik homályosak, életlenek, vagy sötét foltokkal borítottak. Cseréje nem vesz igénybe sok időt és kockázatmentesen el tudjuk végezni. Szervizünkben rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi helyére.
iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus hátlapi duplakamerájának meghibásodása általában karcolódásokhoz, törésekhez vezethető vissza. De előfordulhat, hogy az elkészült képek minőségének változásáért a lencse koszolódása, vagy épp a párásodása köthető. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük gyári minőségű alkatrészre a régit.
Az Apple 2017-ben három új iPhone-t is bemutatott, ezzel kitágítva az okostelefonok világát. Az új készülékek közül a legnagyobb az iPhone 8 Plus volt, ami nem csak méreteivel emelkedik ki a konkurens készülékek tömegéből, de tudásával is az aktuálisan kapható egyik legjobb okostelefonnak számít. Az iPhone 7 Plus nagytestvéreként több azonosságot is felfedezhetünk a két telefon között, ilyen az 5,5" hüvelykes kijelzője, vízlepergető tulajdonsága, illetve az akkumulátorának üzemideje. A tapasztalat azt mutatja, hogy az iPhone 8 Plus kijelzőjének épségben tartása elképzelhetetlen lesz karcálló kijelzővédő üvegfólia nélkül. Ha nagyobb esés során törést szenvedett, szervizünkben rövid időn belül vállaljuk cseréjét. Az Apple ígérete szerint az akkumulátor 1000 feltöltést és lemerülést bír ki, ezután veszít a hatékonyságából. Mivel a megöregedett akkumulátorok púposodhatnak, így ajánlott elhoznod szervizünkbe a készüléked, ha érzékelhetően romlott az üzemideje. Az üvegborítású hátlap prémium érzetet sugall, használati szempontból azonban nem szerencsés. Egyrészt könnyen csúszik, másrészt még könnyebben karcolódik, rosszabb esetben törik. Csakúgy, ahogy elődje, az esőben való telefonálást túléli, de a nagyon párás környezetet, esetleg egy merülést már nem. Ilyenkor minél hamarabb el kell juttatni szervizbe a készüléket egy ultrahangos tisztításra.