iPhone X szerviz - Árlista

iPhone X kijelző csere

iPhone X kijelző csere

Az iPhone X kijelzőjének cseréje szükséges, ha odaütődés, vagy ejtés következtében megrepedt, illetve eltört. A kijelző cseréje fél órát vesz igénybe, akár szervizünkben is megvárhatod, egy forró kávé társaságában.
iPhone X akkumulátor csere

iPhone X akkumulátor csere

Az iPhone X akkumulátor cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben. Szervizünkben fél óra alatt cseréljük a régi akkumulátort.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone X dock csatlakozó csere

iPhone X dock csatlakozó csere

Az iPhone X dock csatlakozóját is érheti meghibásodás. Ha a készüléked nem veszi a töltést, vagy nem szinkronizál, vagy időszakosan veszi, feltehetőleg erről van szó. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma okát, és ha szükséges, cseréljük a hibás alkatrészt.
iPhone X ház csere

iPhone X ház csere

Az iPhone X házának cseréjét szükséges elvégeznünk, ha a készüléked alakja nagyobb ütődés során deformálódott. A telefon sarkai és oldalai roppant érzékenyek, hosszabb használat során horzsolódhatnak, karcolódhatnak. Szerviztechnikus kollégáink felmérik a károkat, és két óra alatt cserélik az alkatrészt.
iPhone X hátlap csere

iPhone X hátlap csere

Sürgősen cserére szorul az iPhone X hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap. Szervizünkben 90 perc alatt cseréljük a hátlapot.
iPhone X kamera lencse csere

iPhone X kamera lencse csere

Az iPhone X kamera lencse cseréje szükséges, ha szabad szemmel jól látható karcok, horzsolódások borítják. Ha az alkatrész minőségének állapota befolyásolja az elkészült képek minőségét, érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked, ahol 60 perc alatt cseréljük a kamera lencsét.
iPhone X proximity szenzor csere

iPhone X proximity szenzor csere

Hívások során nem zár le a telefon kijelzője, ha arcodhoz emeled? Valószínűleg a proximity szenzor hibásodott, ez okozza a roppant idegesítő problémát. Ha tökéletes állapotba szeretnéd hozni a készüléked, válassz minket. Szakértő kollégáink megbízható munkával cserélik a hibás alkatrészt.
iPhone X hátlapi kamera csere

iPhone X hátlapi kamera csere

iPhone X hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid minősége az utóbbi időszakban sokat romlott. Ha karcosodott a lencse, homályos képek születnek, és a kamera nem fog tudni fókuszálni. Ha porosodott, sötét foltok borítják majd. Szervizünkben tapasztalt kollégáink 25 perc alatt gyári minőségű alkatrészre cserélik a régit.
iPhone X TrueDepth kamera szenzor csere

iPhone X TrueDepth kamera szenzor csere

Az iPhone X előlapi kamerájának meghibásodására számos jel utal. Ha a készített szelfik homályosak, képtelen a kamera fókuszálni. Ha sötét foltokkal borítottak, az alkatrész porosodott. Szervizünkben gyári minőségű kamerát építünk a régi helyére, a munkafolyamat hossza 30 perc.
iPhone X beszédhangszóró csere

iPhone X beszédhangszóró csere

Az iPhone X beszédhangszóró cseréjét javasoljuk, ha a telefonhívások során, a beszélgetőpartnered hangjának minősége az elmúlt időszakban sokat romlott. A szerviz ideje összesen 30 percet vesz igénybe, ami üzletünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.
iPhone X csengő hangszóró csere

iPhone X csengő hangszóró csere

Az iPhone X csengő hangszórójának cseréje szükséges, ha a készüléked multimédia tartalmak lejátszása során nem ad tiszta hangot. Szervizünkben gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régi meghibásodott csengő hangszórót.
iPhone X bekapcsoló szalagkábel csere

iPhone X bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone X bekapcsoló szalagkábelének meghibásodása esetén bármilyen erősen nyomod a bekapcsoló gombot, nem reagál a készülék, illetve fényképezéskor nem képes a vakura. Szervizünkben 45 perc alatt cseréljük a meghibásodott alkatrészt.
iPhone X vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

iPhone X vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

Az iPhone X vezeték nélküli töltőtekercs cseréje szükséges, ha a készüléked töltőpadra helyezve egyáltalán nem veszi fel a töltést, vagy a hangerőszabályzó gombok erős nyomására sem reagál. Szervizünkben a meghibásodott alkatrész cseréjét 50 perc alatt elvégezzük.
iPhone X vibramotor csere

iPhone X vibramotor csere

Abban az esetben ajánlott az iPhone X vibramotor cseréje, ha a készülék nem ad rezgő jelzést. Szervizünkben 30 perc alatt gyári minőségű alkatrészre cseréljük az iPhone X vibramotorját.
2017-ben az Apple a jövő telefonjaként mutatta be az iPhone X-et. Habár a Steve Jobs színházban további két telefon is bemutatásra került, egyértelműen a leghangsúlyosabb része a ceremóniának az iPhone X volt. A készülék számos újdonsággal rendelkezik, és alig hasonlít az eddig megszokott Apple okostelefonok külsejére. Hogy csak pár újdonságot említsünk: Immár OLED kijelzője teljesen elborítja az előlapot, hátlapja üveggel borított, a Touch ID eltűnt belőle, és 3D arcfelismerő szenzort ültettek az előlapi kamera mellé. Hatalmas 5,8 hüvelykes lekerekített kijelzője a méretéből adódóan az eddigi legkönnyebben sérülékeny iPhone kijelző! Hogy mit jelent ez? Pár napon át tartó használatot sem bír ki a kijelző karcolódás nélkül. Mivel OLED panelről beszélünk, viszonylag drágább alkatrész, amelyet nehéz beszerezni, szerencsére szervizünkben lehetőség van a cseréjére. Az üvegezett hátlapja prémium érzetet kelt, ugyanakkor az iPhone 4S-hez hasonlóan, kisebb ütődések során is eltörhet, a mélyebb karcok pedig az ujjaidat sebesíthetik meg. Általános eljárásnak mondható az okostelefonoknál az akkumulátor cseréje, ami 1-2 év használat után felpúposodhat, és belülről feszítheti szét a készüléket, ez várhatóan az iPhone X esetében sem lesz másként. Az IP67-es védelem cseppállóságot jelent, tehát egy erősen párás környezetben eltöltött pár óra után is mutathatja a készülék a beázás jeleit. Ha rendellenességet tapasztalsz a készülék működésében, látogass el szervizünkbe és rövid időn belül megoldjuk a problémát.