iPhone X szerviz - Árlista

iPhone X kijelző csere

iPhone X kijelző csere

Az iPhone X kijelzőjének cseréje szükséges, ha odaütődés, vagy ejtés következtében megrepedt, illetve eltört. A kijelző cseréje nem vesz sok időt igénybe, akár szervizünkben is megvárhatod, egy forró kávé társaságában.
iPhone X akkumulátor csere

iPhone X akkumulátor csere

Az iPhone X akkumulátorának cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben, így mindenképpen ajánlott a cseréje.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone X hátlap csere

iPhone X hátlap csere

Sürgősen cserére szorul az iPhone X hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük a hibás alkatrészt.
iPhone X előlapi kamera csere

iPhone X előlapi kamera csere

Az iPhone X előlapi kamerájának meghibásodására számos jel utal. Ha a készített szelfik homályosak, valami miatt képtelen a kamera fókuszra. Ha sötét foltokkal borítottak, az alkatrész porosodott. Szervizünkben gyári minőségű új kamerát építünk a régi helyére, rövid időn belül.
iPhone X hátlapi kamera csere

iPhone X hátlapi kamera csere

iPhone X hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid minősége az utóbbi időszakban sokat romlott. Ha karcosodott a lencse, homályos képek születnek, és a kamera nem fog tudni fókuszálni. Ha porosodott, sötét foltok borítják majd. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.
2017-ben az Apple a jövő telefonjaként mutatta be az iPhone X-et. Habár a Steve Jobs színházban további két telefon is bemutatásra került, egyértelműen a leghangsúlyosabb része a ceremóniának az iPhone X volt. A készülék számos újdonsággal rendelkezik, és alig hasonlít az eddig megszokott Apple okostelefonok külsejére. Hogy csak pár újdonságot említsünk: Immár OLED kijelzője teljesen elborítja az előlapot, hátlapja üveggel borított, a Touch ID eltűnt belőle, és 3D arcfelismerő szenzort ültettek az előlapi kamera mellé. Hatalmas 5,8 hüvelykes lekerekített kijelzője a méretéből adódóan az eddigi legkönnyebben sérülékeny iPhone kijelző! Hogy mit jelent ez? Pár napon át tartó használatot sem bír ki a kijelző karcolódás nélkül. Mivel OLED panelről beszélünk, viszonylag drágább alkatrész, amelyet nehéz beszerezni, szerencsére szervizünkben lehetőség van a cseréjére. Az üvegezett hátlapja prémium érzetet kelt, ugyanakkor az iPhone 4S-hez hasonlóan, kisebb ütődések során is eltörhet, a mélyebb karcok pedig az ujjaidat sebesíthetik meg. Általános eljárásnak mondható az okostelefonoknál az akkumulátor cseréje, ami 1-2 év használat után felpúposodhat, és belülről feszítheti szét a készüléket, ez várhatóan az iPhone X esetében sem lesz másként. Az IP67-es védelem cseppállóságot jelent, tehát egy erősen párás környezetben eltöltött pár óra után is mutathatja a készülék a beázás jeleit. Ha rendellenességet tapasztalsz a készülék működésében, látogass el szervizünkbe és rövid időn belül megoldjuk a problémát.